Meddelelse til medlemmerne

d. 23-04-2014

Meddelelse

 

 

Den ordinære generalforsamling i Odense Eventyr Golf Klub, som blev afholdt i går aftes den 22. april, fik et noget anderledes forløb end man kunne forvente fra klubben, der i over 20 år og siden starten i 1993, har haft samme formand i alle årene og har haft ro omkring bestyrelsesarbejdet – idet den samlede bestyrelse inklusive formanden valgte at gå af og der er nu indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling den 1. Maj, hvor eneste punkt på dagsordnen er at vælge ny bestyrelse.

 

Generalforsamlingen forløb ellers roligt i vanlig stil, indtil punktet omkring valg til bestyrelsen. Under dette punkt valgte områdedirektør i Nykredit Odense, Jens Østergaard, som er primær finansieringskilde til banen, at opstille sin samlever Anette Pihl Nielsen og det mente den siddende bestyrelse var en person, som har for tætte relationer til baneejer Niels Thorborg, med hvem klubben fortsat forhandler om en ny aftale for de kommende år. Derfor ville det ikke være muligt at have en bestyrelse som alene arbejdede for klubbens medlemmer uden en habilitetsproblematik i forhold til baneejer.

 

Bestyrelsen valgte derfor at tage den kritik som Jens Østergaard også fremkom med på den ekstraordinære generalforsamling i december måned, til efterretning og valgte altså at give mulighed for at nye og friske kræfter kan komme til.

 

Odense Eventyr Golf Klub er Danmarks 4. Største golfklub med næsten 1.600 medlemmer.

 

 

 

Med venlig hilsen

 

Odense Eventyr Golf Klub

 

Bestyrelsen



Andre nyheder


Husk tilmelding til EventyrUgen 2024

21-04-2024
Læs mere >



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik