Elitenyt uge 38 - 2016

d. 20-09-2016

Så rykker Launer Bæk til VM

Peter Launer Bæk er i denne uge med til en af sæsonens klart største turneringer. Han er nemlig med ved VM, som officielt hedder Eisenhower Trophy.
Turneringen spilles i Mexico på Mayakoba El Camaleón Golf Club og Iberostar Playa Paraiso Golf Club.
Der hele starter tirsdag og slutter fredag.

 

Legat til Peter Launer Bæk

Golf Klub Danmark uddelte i sidste uge 50.000 kroner i legater til syv unge danske golftalenter.
Blandt dem var Peter Launer Bæk, der fik sit legat for at have vist godt internationale resultater ikke mindst ved EM for landshold, hvor det blev til bronzemedaljer.

Golf Klub Danmark har i mere end 25 støttet Dansk Golf Unions arbejde for at styrke vores landshold.

 

Frederik Andersen satser på professionel karriere

Frederik Andersen sluttede denne sommer sin collegekarriere, og nu er han klar til at tage næste skridt i sin karriere.
Han har meldt sig til Q-School til ECCO Touren, der begynder 10. oktober.

- Jeg føler, det er et naturligt tidspunkt at turne og se hvor højt vingerne bærer. Eftersom kategorisystemet blev ændret på ECCO Touren sidste år, er det svært at få særlig mange starter på en sæson uden en kategori. Som amatør kan man komme ind ved at være bedst placerede amatør på WAGR og desuden har DGU og Flemming Astrup nogle wildcards, som man kan være heldig at få, men hvis man vil være sikker på en plads i felterne, så kræves en kategori. Min egen plan er at spille professionel golf fra næste år og begynde turen mod European Tour. Jeg mener Nordic League er det bedste sted for mig at starte, og jeg håber derfor at spille godt til 1. stage og bagefter på final stage af kvalifikationen, så jeg kan få en god kategori og derved have mulighed for at sammensætte et fuldt turneringsprogram, fortæller Frederik Andersen til Golf.dk

 

To skud tilbage i sæsonen for Sebastian Cappelen
Skal Sebastian Cappelen på PGA Touren i næste sæson, så er der to turneringer tilbage på Web.com Tour, hvis det skal lykkes.
Men det kræver placeringer helt i toppen. Han faldt søndag tilbage til en slutplacering som nummer 37 ved Albertsons Boise Open og ned til en placering som nummer 59 på ranglisten, hvor det kræver en plads i top 25 at indløse en billet til PGA Touren.
Denne uge byder på Nationwide Children's Hospital Championship.



Andre nyheder fra Eliten


Der er ikke flere nyheder


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik