Elitenyt uge 42

d. 24-10-2016

Frederik Andersen med fine muligheder i pro-karrieren
Et nyt trin i karriere er kommet flot fra start for Frederik Andersen. Han spillede Nordic Golf League Final Stage og sluttede på andenpladsen.

Det sikrer ham en plads til rigtig mange professionelle turneringer i blandt andet Danmark, Sverige og Norge.

” Jeg er rigtig glad for og stolt af min præsentation til Q-school. Det var en uge som jeg længe havde forberedt mig på og det er fantastisk at det i den grad lykkedes mig at have både spillet og hovedet på plads. Så vidt jeg har forstået vil min kategori sikre mig adgang til lige de turneringer, jeg ønsker. Jeg kommer til at spille Winter Series i Spanien, og så skal jeg spille knap 20 turneringer i Norden og Tyskland”, fortæller Frederik Andersen, der håber at få skabt kontakt til potentielle sponsorer, der kan se mulighederne i et samarbejde.

 ”Jeg har snakket med forskellige, som virker interesserede i at hjælpe mig, og jeg håber, jeg kan få lavet nogle aftaler, inden den nye sæson begynder”, siger Frederik Andersen.

 

Dobbelt Eventyr på landsholdet
Odense Eventyr bliver vist frem i eliteturneringer i både Danmark og udlandet i 2017, for de nye landsholdstrupper blev præsenteret tirsdag, og der var genvalg til to af profilerne fra Odense Eventyr.

Peter Bæk valgte i samråd med landstræneren at tage endnu en sæson som amatør med fokus på de store internationale turneringer, mens han samtidig vil prøve sig af i professionelle turneringer.

Peter Bæk er altså fortsat en del af landsholdets A-trup.

I landsholdets juniortrup har Gustav Frimodt også bevaret sin plads sammen med Danmarks bedste talenter.

 

 Malene Jørgensen med nyt topresultat

Det er med topform i bagagen, at Malene Jørgensen i denne tid rejser rundt i verden og spiller turneringer på Ladies European Tour. I sidste uge blev det til en 5. plads ved Lacoste Ladies Open de France, og søndag blev det til endnu et flot resultat, da hun ved Xiamen International Ladies Open sluttede på 8. pladsen efter at have gået alle fire runder i par eller bedre. Takket være de flotte resultater er Malene nu fremme som nummer 31 på tourens rangliste. ”Spillet var ikke helt på samme niveau som i sidste uge. Jeg slog min driver godt hele ugen, og det var dermed ikke så mange lange, jeg havde ind til green. Mine jernslag derimod var ikke så skarpe, men min putter var nogenlunde, og derfor fik jeg lavet en del birdies”, sagde Malene Jørgensen i en pressemeddelelse.



Andre nyheder fra Eliten


Der er ikke flere nyheder


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik