Bliv medlem

For at blive medlem af Odense Eventyr Golf, tryk venligst her.

Hvad koster det?

Tryk her for priser

 

Medlemsskab og Fordele

Bliv medlem i Odense Eventyr Golf og nyd godt af de mange medlemsfordele, tilbud og faciliteter. Som nyt medlem af Odense Eventyr Golf vil du hurtigt finde dig til rette og nyde godt af Danmarks nok bedste og bredeste medlemsfordele for klubgolfere og elitespillere.

Se mere under "Medlemsfordele" her.

 

Behageligt og afslappende miljø

Klubhuset byder på alt, hvad du kan begære: moderne tekniske faciliteter, behagelige omklædningsrum, klubsekretariat og proshop. På førstesalen er klublokale, selskabslokaler og restauranten, hvor den store terrasse byder på en formidabel udsigt over vores smukke golfanlæg og Odense skyline - perfekt til aftergolf, konference, fest og kom-sammen!

 

Fordelsaftaler med vores sponsorer

Som medlem i Odense Eventyr Golf vil du opleve en bred vifte af gode medlemstilbud fra flere af vores mange sponsorer. Se mere herom under "Medlemsfordele" her.

 

Masser af Golf - hele året 

Nyd masser af golf på en af landets bedste golfbaner. Her kan du vælge og vrage mellem 18-hulsbanen, 9-hulsbanen samt Pay & Play banen for nybegyndere.

Da 18-husbanen er en kombination af to af de tre 9-hulssløjfer, vil du opleve, at der er hele tre baner at spille.

 

Rigtig gode træningsfaciliteter til fri afbenyttelse:
- Drivingrange, delvist overdækket, er åben hver dag og oplyst i vinterperioden.
- 2 store øvegreens ved klubhuset.
- Stort indspilsområde med bunkers.

 

Har du brug for professionel træning samt video- og Trackman-analyse af dit sving, kan du booke tid hos vores Academy, der har base i klubhuset/drivingrangehuset.

 

Afdelinger og "klubber" for alle

Uanset om du er nybegynder, junior, elitespiller eller senior, er du altid velkommen i en af Eventyrs mange afdelinger, hvor du kan prøve kræfter med golfen, sammen med de mange andre på netop dit ambitions- og spillemæssige niveau.


Odense Eventyr Golf er meget ambitiøs i sin målsætning for, at alle skal få så meget ud af golfspillet som muligt. Alle afdelinger er drevet af en række frivillige kræfter, med støtte fra et stort antal sponsorer.


Som nybegynder og junior vil du nyde godt af et bredt udbud af gratis undervisning i spilleteknik og regler.

 

Som elitespiller vil du nyde godt af et engageret og velfungerende sportsudvalg, virkelig gode træningsfaciliteter, vores professionelle trænerstab og selvfølgelig en spillertrup med et meget højt og resultatsorienteret ambitionsniveau.

 

Se mere herom og få hjælp til at finde dine kommende golfpartnere og bekendtskaber under de respektive afdelingers sider.

 

Stor erhversklub med over 50 medlemmer

Som erhvervsklubmedlem i Odense Eventyr Golf vil du blive inviteret til 5-6 golfmøder årligt, hvor vi spiller en golfmatch der følges op af en komsammen over en bid mad, en præsentation eller et let foredrag af et medlem eller en gæst.

Se mere om Erhvervsklubben samt link til listen over medlemmer her

 

Ændring af Medlemsskab:

Ændring eller opsigelse:

Dit medlemskab kan opsiges eller ændres i medlemskategori med 3 måneders skriftligt varsel efter følgende gældende regler:

Opsigelsen/ændringen skal være Odense Eventyr Golf i hænde:

senest den 1. oktober for virkning pr. efterfølgende 1. januar eller

senest den 1. april for virkning pr. efterfølgende 1. juli.

 

Odense Eventyr Golf vil fremsende en skriftlig bekræftelse på opsigelsen/ændringen.
Sygdom, flytning, jobskifte eller lignende giver ikke dispensation på ovennævnte frister.
Vi gør opmærksom på at evt. indskud ikke tilbagebetales ved udmeldelse*.

Indskudsopkrævning* ved kategoriskift:
Indskudsopkrævning ved skift fra junior til ungsenior opkræves pr. 1. januar det år man fylder 19. Tilsvarende opkræves skift fra ungsenior til senior pr. 1. januar det år man fylder 26. Vi gør opmærksom på at evt. indskud ikke tilbagebetales ved udmeldelse.

 

*der opkræves pt. ikke indskud ved indmeldelse eller kategoriskift i Odense Eventyr Golf.

 
Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik