Åbenhed efterspørges

13-12-2013 kl. 16:05
Lars Elbrønd
Bruger oprettet 15-02-2013
Antal indlæg: 15
Det er jo ikke mange oplysninger bestyrelsen giver om det, der foregår.

Mange synes sikkert, at det er underligt, at orienteringen af medlemmerne om Søren Heilskovs afgang fra bestyrelsen, foregår via debatsiderne. Men det er slet ikke usædvanligt.

Jeg trådte selv ud af bestyrelsen med virkning fra lørdag d.7.12. Det er medlemmer heller ikke blevet orienteret om. Min udtræden er hermed meddelt på samme måde.

Forhåbningen om at bestyrelsen vil orientere medlemmerne om den indgåede aftale kan kun opfyldes, hvis medlemmerne lægger et massivt pres på bestyrelsen. Den gør det ikke frivilligt.

Så snart blækket er tørt på aftalen, bør den offentliggøres sammen med den fuldstændige lejeaftale. Så kan medlemmerne – mens problemstillingen endnu er i frisk erindring – vurdere resultatet.
Det må endvidere være en nødvendig information for medlemmerne, hvis de på et senere tidspunkt skal tage stilling til en helt ny slags aftale.

Lars Elbrønd
14-12-2013 kl. 14:16
Lars Rosholm
Bruger oprettet 13-12-2013
Antal indlæg: 4
Helt enig.

Vi har et naturligt krav på at kende aftalen og dens indhold så vi kan vurdere konsekvenser for vores klubs fremtid.
Jeg kan kun opfordre bestyrelsen til at offentliggøre aftalen, så snart som muligt.
15-12-2013 kl. 21:58
Sten Købke
Bruger oprettet 28-08-2013
Antal indlæg: 16
Tak Lars for din melding om din udtræden af best.. Og endnu engang sidder jeg så med en rigtig dårlig smag i munden hvad vores bestyrelse angår. Jeg lovede Søren at bakke op om bestyrelsen, men det bliver sværere og sværere. Troværdigheden hos dem der åbenbart bestemmer kan ligge på et meget lille sted. Jeg mener faktisk at det grænser til misbrug af det mandat der blev givet på generalforsamlingen. Betyrelsen meldte ud de ville gå hvis der kun kunne blive tale om en to årig aftale, og hvis den ikke indebar en væsentlig forbedring af de økonomiske vilkår. Første del er ikke lykkedes, men hvad med resten. Meld så ud HARRY OG CO, ellers må I sgu gå af hvis I ikke tør stå ved jeres ansvar. Nu har det her varet længe nok. Alle er glade for at spille, men sgu ikke særligt glade for betingelserne der skal spilles under.
Kære bestyrelse I skuffer mig dybt.
07-01-2014 kl. 13:02
Finn Lorenzen
Bruger oprettet 07-01-2014
Antal indlæg: 4
Tak for dit indlæg Lars. Forståeligt at du har taget konsekvensen af bestyrelsens ageren i forbindelse med den nye lejeaftale og ekstraordinære generalforsamling, hvor der blev afsløret fejl og mangler i regnskab og argumenter. Respekt for din beslutning! Men hvorfor mon den resterende bestyrelse ikke også er gået, som formanden via pinlige avisskriverier og nyhedsbreve truede med inden den ekstraordinære generalforsamling? Det får åbenbart stå hen i det uvisse. Håber at der i sidste ende kommer en fornuftig lejeaftale ud af det, så vi golfspillere igen kan koncentrere os om selve spillet og samværet på Odense Eventyr Golfs herlige anlæg. Med en "fornuftig" lejeaftale mener jeg en flerårig aftale, som både klub og baneejer er fuldt tilfredse med.

Underpunkter til Skjult indhold



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik