Sådan dør en golf-klub - og det er nu I skal tænke på andet end bare jeg kan spille i morgen - så er jeg ligeglad!

08-04-2014 kl. 20:20
søren heilskov
Bruger oprettet 12-12-2013
Antal indlæg: 11
Vi er lige blevet præsenteret for et budget for 2014 der kun viser et overskud - et meget lille endda - pga frivillig indsats.
Dette er et skrå-plan vi er på vej udad - et meget farligt skråplan hvor man kan spørge enhver klubkonsulent fra et hvilket som helst idrætsforbund om dette er ok og hvor svaret vil være: frivillig indsats skal være cremen der gør at man kan tillade nogle aktiviteter der er til glæde for medlemmerne, men disse må ALDRIG være grundlaget for at den daglige drift løber rundt.

Det er det budget 2014 angiver: uden en kæmpemæssig frivillig indsats ville klubben have et underskud på omkring 200.000 hvor man ikke behøver at være professor i økonomi for at se at dette er et skråplan vi er på vej ind på.
Sammenlign det med , at du kunne kun købe et nyt hus, hvis du havde et ekstra-job - ville du stadig købe et sådant hus? Næppe, og hvis du forsøgte ville banken sige nej!

Der blev indkaldt til ekstra-ordinær generalforsamling fordi bestyrelsen ikke ville acceptere overskud baseret på frivillig arbejdskraft.
I kære medlemmer sagde klart og tydeligt: Vi er ligeglade - bare giv os en bane at spille på så accepterer vi et underskud (flere forslag blev stillet der pegede i den retning)
Bestyrelsen tog ikke konsekvensen af dette og gik af - med få undtagelser .

Så med mindre vi på general-forsamlingen bliver præsenteret for en ny fremtidig aftale og et revideret budget, hvor den ordinære drift hviler i sig selv, vil fremtiden kræve følgende: vi reducerer - eller rettere fjerner - vores ambitionsnivesu for eliten som koster ca. 1/2 million om året som retfærdigvis hovedsagligt er sponsoreret af bl.a. frivillig arbejdsindsats og dedikerede sponsorer. (ups - var det ikke det der blev fremført på ekstraordinær generalforsamling som: no option, driften skal hvile i sig selv, men man kan jo som Jens Otto Krag sige: vi har et standpunkt indtil vi indtager et nyt)
Vi kan fastholde ambitionsniveau og så kan en række medlemmer arbejde mange timer for at ambitionsniveau fastholdes og klubben går i nul og banejer får ca 20+% i forretning.

Så min klare opfordring til jer kære med-golfere der er medlem af EGK; I kommer til at træffe et valg hvor I enten bliver afhængig af en meget stor frivillig arbejdsindsats eller vi må gå en anden vej der er økonomisk bæredygtig - og her skal I ikke tænke på: jeg skal blot have en bane at spille på for det er en kortfristet løsning med store risici involveret.

Desværre tror jeg at jeg kender resultatet up-front, men håber at dette indlæg kan få nogle af jer til at se tingene i andet perspektiv end blot: jeg skal have en bane at spille på (som forøvrigt er Fyns dyreste hvis bolde tages i betragtning - også uden dette - så er vi i EGK 200 dyrere end gennemsnittet af klubber på Fyn og ca. 1200 hvis bolde tages med)

Så valget er dit her d. 22 april !

I ønskes alle en god generalforsamling
24-04-2014 kl. 11:10
Lars Rosholm
Bruger oprettet 13-12-2013
Antal indlæg: 4
Nu har der været den famøse generalforsamling, hvor bestyrelsen på grund af opstilling af modkandidater valgte at trække sig.
Det var utrolig lidt som skulle til før bestyrelsen flygtede.

Jeg mener at den kommende bestyrelse bør starte en debat om hvad vi medlemmer vil med klubben og banen.
Hvorfor er det den dyreste klub at spille i? Er det på grund af dyr baneleje, flot bane, mange medlemmer eller dyr elite afdeling.
Medlemmer betaler for bolde, eliten får gratis bolde, eliten får gratis træningstimer, medlemmerne betaler fuld pris.
På mig virkede det fremlagte regnskab som om man forsøgte at sløre omkostningerne til eliten og vederlag til formanden for tegning af sponsorater.
Håber vi får valgt en ny bestyrelse med friske kræfter.

24-04-2014 kl. 18:54
Niels H
Bruger oprettet 30-01-2013
Antal indlæg: 10
Lars Rosholm
Tror du at klubbens sponsorer vil betale dine lektioner, nej næppe.

De giver penge til Elite og junior arbejdet som sikrer at vi ikke bare har en stor klub men en "STOR" klub
Niels

Underpunkter til Skjult indhold



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik