Stil op til bestyrelsen den 1. maj

26-04-2014 kl. 09:06
Finn Møller-Olsen
Bruger oprettet 28-11-2013
Antal indlæg: 1
Stil op til bestyrelsen.

Da Jens Østergaard på generalforsamlingen foreslog sin samlever Anette Pihl Nielsen samt Suzanne Lützen til nye bestyrelsesmedlemmer, opfattede jeg det som en kupforsøg og provokation. Det gjorde bestyrelsen så også og valgte at gå af.

Men man skal være åben for nye muligheder for fornyelse af golfklubben, så hvorfor ikke tage skridtet fuldt, så derfor opfordrer jeg i første omgang så mange som muligt af klubbens kvinder til at stille op til bestyrelsen.

Vigtigste kvalifikation er at du er kvinde.

Dernæst vil det være en stor fordel, hvis du direkte eller indirekte har relation eller afhængighed til baneejeren, for det vil gøre de hårde forhandlinger om ny økonomisk aftale for klubben meget lettere. Det er også en fordel, hvis du er nybegynder i golf eller ikke har erfaring med bestyrelsesarbejde, for det vil give en masse spændende fornyelse.

Uerfarne mandlige medlemmer bør også opstille, for på de månedlige bestyrelsesmøder, kan man lære en masse om, hvad hele det ulønnede og utaknemlige arbejde drejer sig om, og hvor tidskrævende det er.

Både nye kvindelige og mandlige bestyrelsesmedlemmer vil desuden kunne bringe spændende fornyelse til klubbens liv og dens medlemmer gennem deres tvungne arbejde i Sponsorudvalg, Samarbejdsudvalg, Forretningsudvalg, Medie/PR-udvalg, Elite- og sportsudvalg, Turneringsudvalg, Herre- og Dameudvalg, Juniorudvalg og Team Eventyr.

De vil også få lært at opbygge et stort personligt netværk for fastholdelse og udbygning af sponsorkredsen, samt at skulle være aktivt til stede ved alle større arrangementer – ikke mindst Eventyrugen, det største golfarrangement i landet. De vil få lært at synge for til flagsangen ved åbningsmatchen, udtale sig til pressen, udjævne interne uenigheder, holde kontakt til andre golfklubber og til DGU og meget mere.

Største og første udfordring bliver at forhandle en acceptabel og holdbar aftale på plads med baneejeren, men her kan man måske støtte sig til Jens Østergaard og Nykredit som konsulenter.

Det bliver også en udfordring, at fastholde de nuværende medlemmer i klubben og sikre tilstrækkelig tilgang af nye.

Lad os derfor få nye og uprøvede kræfter ind i bestyrelsen i stedet for alle de gamle med deres 10 – 15 – 20 års erfaring, så stil op til bestyrelsesvalget med åbent sind og frisk gåpåmod, så vi kan få den efterlyste fornyelse.

Måske burde den nye bestyrelse som sin første handling udnævne Harry Pape Henriksen til æresmedlem i klubben og måske de øvrige afgåede bestyrelsesmedlemmer også.

28-04-2014 kl. 23:00
Birger Bromann (101-202)
Bruger oprettet 28-11-2012
Antal indlæg: 5
Du får det til at lyde som om at alle udvalg og tilhørende udvalgsmedlemmer også har valgt en trodsig retrætte på grund af et påstået "provokativt kupforsøg"... !?
Der tror, og håber jeg på, at du har 100 % fejl i og at du kun taler ud fra egen, lang subjektiv livserfaring.

Det var forbløffende at Eventyr Golf Klubs bestyrelse ( og dermed automatisk klubbens formand ) valgte at springe overborde, på grund af denne på 30 sekunder følte "inside provokation".
Jeg tror at menige medlemmer og udvalgsmedlemmer står tilbage måbende og forbløffede over denne "børnehave-" reaktion fra en ellers ( ifølge dit udsagn ) meeeget erfaringsmæssige bestyrelse.

Ud over min egen passion for Eventyr Golf Klubs ve og vel, kender jeg også rigtig mange klubmedlemmer og deres brændende klub-ånd og -flid, der alle til daglig "frivilligt" arbejder i, eller støtter, de mange hjørner af vores klub, i form af udvalg og andre funktioner.

Disse mange udvalgsmedlemmer gør deres indsats fordi de godt kan lide at gøre noget for andre klubmedlemmer, ud fra deres egen iver og overbevisning. Også de, knokler gratis eller til en løn langt under normerne for social dumping - det uanset om de har 0 eller 100 års erfaring i simpelt eller nidkært bestyrelsesarbejde.

De fleste udvalg vil nøgternt og ihærdigt bare arbejde videre, uanset hvordan den forrige bestyrelse valgte at reagere på et par nomineringsforslag fra et par af klubbens medlemmer - den slags må man jo regne med, når der er ca 1.600 medlemmer til at betale, med hver deres menig.

De fleste udvalgsmedlemmer tænker nemlig på klubbens nye og gamle medlemmers ve og vel, og ikke på at holde på nogle påtaget politisk royale taburetter, klistrede til den bagerste del af hjernen.

Og helt ærligt, det med at der spontant blev opstillet nogle "inhabile bestyrelsesmedlemmer" til vores nye baneejers favør... prøv nu lige at kigge på nogen af den nu afhoppede bestyrelses engagementer til samme....

For, uanset hvordan man har sin kasket drejet på toppen af hovedet, er det vel totalt lige meget, bare slutresultatet giver favorable forhold til klubmedlemmerne og at Eventyr Golf Klub og Bane kan udvikle sig til, måske, Skandinaviens allerbedste !

Vi er ca. 1.600, med hver vores egen opfattelse af tingene, dette var så et par af mine - altså, intet nyt under solen :-)
Vi ses til nok en formueopædende ekstraordinær generalforsamling på torsdag :-) :-(

Og selvfølgelig håber jeg stadig på at Ruth og Harry Pape Henriksen bliver nominerede til æresmedlemmer,
det fortjener de absolut mere end andre !



29-04-2014 kl. 09:18
Ulla Kielstrup
Bruger oprettet 29-04-2014
Antal indlæg: 3
Vil give Birger fuldstændig retb,gør Harry og Ruth til æresmedlemmer de fortjener de det er deres skyld vi har så en god klub.
29-04-2014 kl. 17:33
Jan Flemming Hansen
Bruger oprettet 29-04-2014
Antal indlæg: 1
Kære klubmedlemmer ... Læs DIF regelsæt på dette link:

http://www.danskgolfunion.dk/media/426721/reglerne%20i%20dif%202013.pdf

Klubbens autonomi:

"Klubben skal være og fungere selvstændigt, være selvbestemmende og selvforvaltende.

Kun klubben må tilbyde golf til medlemmerne. Det er kun klubben, som kan tilbyde golf for kontingentet, ikke en baneejer/
udlejer af et golfanlæg.

Klubben må ikke være en ”skal” for at udlejer kan drive sin kommercielle virksomhed gennem klubben.

Klubben må ikke være en støtteforening eller en eventforening etc.

Underpunkter til Skjult indhold



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik