Frederik Andersen skal afslutte stærk startsæson

d. 21-09-2017

Frederik Andersen skal afslutte stærk startsæson

 

Den professionelle ECCO Tour / Golfbox Nordic Golf League Ranking er på vej mod målstregen. De 100 bedste på Golfbox Nordic Golf League Ranking har kvalificeret sig til Freja Final 4.
Frederik Andersen spillet sin først sæson som professionel og er nummer 42 på listen.
Målet er at slutte i top 50, for så har han en fuld kategori i 2018.


-Det er dejligt, hvis jeg kan slutte i top 50. Det giver en ro, at jeg ligesom i år kan være med i en del turneringer på hele Nordic League. Jeg synes, jeg har spillet jævnt og godt i år med stabilitet og modenhed, siger Frederik Andersen.

 

Han fik en fuld kategori i år ved at spille tourskolen med succes, og han har derfor kunne vælge at spille i både Danmark, Norge og Sverige.

 

Som professionel golfspiller er der meget på spil, og der skal findes gode samarbejdspartnere og sponsorer, så han kan tage det rigtige skridt på de rigtige tidspunkter i karrieren.

Vokset med opgaven

-Jeg kommer ikke til at tjene penge i år eller næste år. Jeg har overvejet at prøve tourskolen for at prøve at kvalificere mig til Challenge Touren den vej. Men jeg kender mig selv, når jeg skal prøve noget nyt, og jeg vil gerne være komfortabel. Så jeg skal konkurrere og vinde på ECCO Tour, og så må jeg tage tourskolen, når jeg føler jeg er klar til det. Jeg havde regnet med, at det skulle være hårdt de første par år, men jeg føler, jeg er vokset med opgaven, og føler mig godt tilfreds med at være professionel, siger Frederik Andersen.

Han har budgeret med, at han skal bruge 200.000 kroner på golfdelen næste år, og det er ikke nemt at nå derop på præmiepenge, så der skal sponsorer og opsparing til.

-Jeg synes, jeg har nogle gode netværk. Det er fedt, at folk følger med i mit spil og gerne vil hjælpe mig. Det har været en positiv overraskelse for mig, siger Frederik Andersen.


I den kommende weekend tager han hul på Freja Final 4, når der i Holstebro Golfklub skal spilles The 12 Twelve Championship - by Thisted Forsikring.

Det er en anderledes turnering, hvor der spilles runder med 12 huller med håbet at give en mere levende turnering.

-Jeg er spændt på at prøve det. For hverdagsgolferen tager det jo lang tid at gå en runde, så jeg er da åben for at prøve runder på 12 huller. Det går jo hurtigere, men jeg er spændt på, hvordan det så bliver, siger Frederik Andersen.


Peter Bæk klarede også det store cut blandt top 100 og er på 44. pladsen på Golfbox Nordic Golf League Ranking inden weekends 12-hullers turnering.

 

Skrevet af Martin Rahbek - Golf.dkAndre nyheder fra Eliten


En gavnlig mavepuster til Peter Bæk

24-09-2018
Læs mere >

Hjemmebanen giver fordel til de professionelle

10-09-2018
Læs mere >

Finalespillet sikret

21-08-2018
Læs mere >

Finaleplads eller nedrykning – alt er i spil

13-08-2018
Læs mere >

Peter Bæk snuser til næste niveau

27-06-2018
Læs mere >

Vanvittig fed turnering

05-06-2018
Læs mere >

Perfekt start viste stærk holdånd

08-05-2018
Læs mere >

Nødvendig optur lover godt for sæsonen

01-05-2018
Læs mere >

Stærkt fællesskab en nøgle i den bedste række

23-04-2018
Læs mere >

Flot sæsonstart af August Thor Høst

21-02-2018
Læs mere >

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, information og gode tilbud fra Odense Eventyr Golf

Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik