Stor oplevelse i USA i legendes skygge for August Thor Høst

d. 27-12-2017

Stor oplevelse i USA i legendes skygge for August Thor Høst


Den talentfulde Eventyr-spiller August Thor Høst har været en tur i USA til en af de store udfordringer og oplevelser.

Han var i USA for at spille Greg Norman Academy Junior Invitational.

-Det var en megalækker tur. Vejret var fantastisk med over 20 grader og ingen vind. Der bliver gjort mere ud af tingene, og det er nok den stærkeste turnering, jeg har spillet. Men selve turneringen gik så ikke som håbet. Men det betyder meget for mig, at jeg var med. Jeg skulle jo vinde en turnering for at være med, og det giver noget erfaring og lærdom til mig, siger August Thor Høst.

Sejren var ved Tulip Golf Challenge i Holland, og gevinsten var en plads i feltet ved Greg Norman Academy Junior Invitational. 62-årige Greg Norman var en af sporten allerbedste i 80’erne og starten af 90’erne. Dengang var spillerne ved Greg Norman Academy Junior Invitational ikke født, for det var jo en juniorturnering. Men han er stadig et stort navn og turneringen blev spiller på Norman Course at Barefoot.
-Han var der desværre ikke, men vi spillede jo på hans bane. Det var helt vildt at være derovre. Bare det sted vi var, var meget stort. Der var billeder af de kendte, der havde været på banen, og der var altså mange. Så det var stort at opleve det, siger August Thor Høst.
 

Fed sæson på ECCO Tour venter for Frederik Andersen

En ny sæson banker på døren for de danske professionelle, og mange åbner døren for Nordic Golf League og ECCO Tour på deres program.
ECCO Tour præsenterede i sidste uge deres sæsonplan, og Frederik Andersen ser frem til udfordringerne.

-Det er et fedt program, de har lagt på mange fede baner. Der er en hulspilsturnering og flere nye formater, som jeg ikke helt ved, hvad kommer til at indeholde, men jeg ser frem til sæsonen, siger Frederik Andersen til Golf.dk.

Han spillede i 2017 på en fuld kategori i sin første sæson som professionel, og han sikrede sig med en 41. plads på Golfbox Nordic Golf League Ranking en plads i den nye sæson.

Her håber han at bygge videre på sin rookiesæson.

-Jeg gik jo ind til sidste sæson med et mål om ikke at have så mange mål. Jeg skulle jo finde min plads som professionel og finde mit niveau. Nu skal jeg prøve noget mere og komme et trin op af stigen, men jeg skal primært spille ECCO Tour og Swedish Golf Tour, men vil også prøve at kvalificere mig til andet og nok også prøve Q-School til europatouren til efteråret, som jeg jo ikke prøvede i år, fortæller Frederik Andersen.

Han fyldte mandag 25 år og har blandt andet erfaring fra fire år på college senest tre år hos Baylor University, inden han vendte tilbage til Danmark og turnede pro til 2017-sæsonen.
I sin store karriereplan sætter han et konkret mål.

-Hvis jeg nu sidder her om tre år uden et kategori er det nok slut med min golfkarriere, og jeg skal finde noget andet at lave, men jeg tror på, jeg kan tage det næste skridt, siger Frederik Andersen.
 

Sikker plads på Web.com Tour for Cappelen
Næste sæson er planlagt for Sebastian Cappelen, der skal i gang med sin femte sæson som professionel.
Han måtte omkring Q-School for at sikre sig en plads, og en placering som delt nummer 23 sikrede ham en plads.

Den nye sæson begynder 13. januar på Bahamas og jagten på PGA Tour sættes i gang.

Elitenyt er skrevet af Martin Rahbek – Golf.dk



Andre nyheder fra Eliten


Der er ikke flere nyheder


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik