Stærkt fællesskab en nøgle i den bedste række

d. 23-04-2018

Stærkt fællesskab en nøgle i den bedste række.

Der venter en spændende sæson for Odense Eventyr. Det bedste herrehold er nemlig rykket op i landes bedste række Santander Divisionen.

Santander Divisionen åbner 5. og 6. maj ved to hjemmekampe.

En nøgleperson hos holdet er 31-årige Kristian Vindeløv. Han var blandt spillerne, da Odense Eventyr vandt det danske mesterskab i 2011.
Det blev efter mesterskabet til nedrykning, men nu er holdet tilbage blandt de bedste.

Kristian Vindeløv er stadig med omkring holdet, men det er i en rolle som holdkaptajn.

-Hvis jeg kan finde formen og er fit, så kan det da godt være, jeg skal spille med. Men det er da ikke planen, fortæller Kristian Vindeløv.

Han har job som Financial Controller hos Vestas. Jobbet er i København, og da Kristian Vindeløv bor i Odense er det er job, der kræver meget tid. Men han er klar til at tage vigtig tjans hos Eventyr.

-Jeg synes, vi har fået en god start. Vi har et stærkt fællesskab, og det er vigtigt. Det år hvor vi vandt havde vi en kombination af rigtig gode spillere, og vi fungerede godt socialt, siger Kristian Vindeløv.

I den nye sæson er profilerne hos Odense Eventyr de professionelle Frederik Andersen, Peter Bæk og landsholdsspilleren Gustav Frimodt.

Men et slagkraftigt hold blandt Danmarks bedste kræver seks spillere.

-Vi har haft en intens træningslejr på Porto Santo med rigtig meget træning. Alle hold i Santander Divisionen har gode spillere, og der skal seks gode spillere til at have et godt hold. Har man kun to-tre gode spillere, så vælter korthuset hurtigt. Det gode er, at vi har mere end seks gode spillere, og med det gode sammenhold er vi på en måde på samme niveau, som da vi blev mestre, siger Kristian Vindeløv.

Den nye sæson i Santander Division starter med hjemmekampe mod Furesø lørdag d. 5. maj og søndag d. 6. maj mod Søllerød.

 

Skrevet af Marin Rahbek - Golf.dk



Andre nyheder fra Eliten


Der er ikke flere nyheder


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik