Vanvittig fed turnering

d. 05-06-2018

Vanvittig fed turnering

 

August Thor Høst var i sidste uge i aktion i den tyske turneringsklassiker German Boys, der blevet spillet på Golf Club St. Leon-Rot.

August Thor Høst sluttede på 22. pladsen efter runder i 74, 68 og 71 slag.

- Det var vanvittig fedt. Det er nok en af de fedeste baner, jeg har spillet. Selve set up’et var fantastisk. Jeg havde set entrylisten, og det var et meget skrapt felt, siger August Thor Høst.

Han meldte sig til turneringen i sidste øjeblik, da en kammerat spurgte ham. Han tog sin far med til Tyskland, og de havde en god oplevelse.

Spillemæssigt var det også en god oplevelse.

-Jeg er positiv omkring spillet. Spillet fra tee til green fungerede godt, og jeg synes, spillet generelt sidder godt, så det var godt dernede, siger August Thor Høst.

 Næste gang han skal spille er for holdet ved Santander Divisionen 16. juni.

 

Eventyr vandt Slaget om Odense og Natasja Meyersahm havde central rolle

En stor flok af byens bedste unge golfspillere leverede masser af god golf, da de to største golfklubber fra Odense, mødtes i Slaget om Odense.

Kampen mellem Odense Golfklub og Odense Eventyr bliver afviklet efter samme format som til Ryder Cup, hvor verdens bedste golfspillere fra USA og Europa møder hinanden i direkte duel om at vinde titlen som verdens bedste golfteam.

Eventyr vandt 12½ - 11½

Med til at afgøre dysten i Odense Eventyrs favør var Natasja Meyersahm.

Den 18-årige pige var også med i 2015, og nu rykker hun altså op i dameafdelingen.

-Det var en rigtig fed oplevelse. Det var lige så fed en oplevelse som sidste gang. Det er bare en anderledes måde at være sammen på. Det er vigtigt, at vi fra Odense Eventyr kan vise os frem, og der er så mange gode folk med både fra Eventyr og Odense Golfklub. Det var vigtigt, vi fik sejren, men det var en god oplevelse for alle, siger Natasja Meyersahm til Golf.dk.

 

Frederik Andersen med sæsonens bedste resultat

ECCO Tour var i aktion på Silkeborg-Ry Golfklub i sidste uge ved Jyske Bank Championship. Frederik Andersen sluttede på en delt tredjeplads, og det var sæsonens bedste resultat for ham.

Peter Bæk blev nummer 11 i Silkeborg-Ry.

Den professionelle duo skal i aktion igen 8-10. juni på Österlens Golfklubb ved PGA Championship hosted by Ingelsta Kalkon på Swedish Golf Tour.

 

Skrevet af Martin Rahbek - Golf.dkAndre nyheder fra Eliten


Der er ikke flere nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, information og gode tilbud fra Odense Eventyr Golf

Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik