Hjemmebanen giver fordel til de professionelle

d. 10-09-2018

Hjemmebanen giver fordel til de professionelle

 

Der spilles over hele Skandinavien ved Nordic League, hvor Frederik Andersen og Peter Bæk huserer.

Men i denne uge er Skandinavien altså lokaliseret i Odense og Odense Eventyr ved Tinderbox Charity Challenge - by The Agger Foundation.

-Jeg er sikker på, det bliver en fordel. Jeg kender banen, og det er lidt nemmere at lægge golf på hylden, når jeg kan køre hjem efter hver runde. Det tror jeg er sundt nok, og jeg kan få et lille afbræk, selv om det bliver rart at mødes med folk, jeg kender i klubben. Men jeg skal lave mine ting og stadig fokusere på mit spil, og banen ser ud til at stå fint. Så det bliver spændende, siger Peter Bæk.

Han ligger fint placeret på ranglisten med en 18. plads. Så pladsen er sikret til næste sæson, men en top 5 placering giver en kategori på Challenge Touren, og det kræver nogle særlige resultater.

-Jeg mangler lidt flere top 5 placeringer. Jeg har ikke helt kunne lukke tre gode runder sammen. Men jeg er fortrøstningsfuld. Der er 10.000 euro til top 5. Jeg spiller for at komme så langt frem som muligt, og det har været et fint første år indtil videre, siger Peter Bæk.

 

Med til start er, udover hans professionelle makker Frederik Andersen, også mange amatører fra Odense Eventyr.

På startlisten er Yannick Araujo Larsen, Frederik Niemann, Gustav Frimodt, August Thor Høst, Christian Darling, Kristian Pinderup, Kristopher Robert Nissen og Mikkel Sø.

 

 



Andre nyheder fra Eliten


Der er ikke flere nyheder


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik