En gavnlig mavepuster til Peter Bæk

d. 24-09-2018

 

En gavnlig mavepuster til Peter Bæk

 

Peter Bæk spillede tourskolen til Europatouren i Østrig, men jagten på europatouren ad den vej stoppede.

Det var direkte fra den flotte sejr hjemme i Odense Eventyr Golf ved Tinderbox Charity Challenge by Agger Foundation til Golfclub Schloss Ebreichsdorf i Østrig.

Så handlede det om Q-School til Europatouren. Her sluttede Peter Bæk på 36. pladsen fire slag fra de 23, der spillede sig videre til næste etape.

-Jeg havde fine minder fra banen i Østrig, og jeg havde da et mål om at gå videre, men jeg var ikke skarp nok. Men nogle gange er det godt nok med en lille mavepuster. Jeg havde meget fokus på Eventyr, da jeg spillede turneringen, jeg vandt. Men jeg synes, jeg fik bearbejdet det fint og havde gode forberedelser. Mit lange spil var fint, men putteren var ikke god, fortæller Peter Bæk.

Q-School bliver altså ikke vejen til europatouren eller Challenge Touren. Der er dog en mulighed for at rykke videre på Challenge Touren via Nordic Golf League. Sejren ved Tinderbox Charity Challenge by Agger Foundation rykkede ham solidt frem, og han er på 10. pladsen på ranglisten hvor top 5 rykker op på næste niveau.

-Der er 5-6.000 euro op til nummer fem. Jeg vælger at tage det gode med videre. Jeg sætter mine forventninger ned og lader være med at kigge ud i fremtiden, men holde fokus på det næste slag hele tiden, siger Peter Bæk.

I denne uge er Peter Bæk draget til Sverige for at spille Ekerum Öland Masters i Ekerum Golfklubb fra tirsdag til torsdag.

 

Kampen for at nå det næste niveau via Q-School tager Frederik Andersen i denne uge. Han spiller på Bogogno Golf Resort i Italien.

 

Skrevet af Martin Rahbek – Golf.dkAndre nyheder fra Eliten


Santander division i 2020 sikret.

18-06-2019
Læs mere >

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, information og gode tilbud fra Odense Eventyr Golf

Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik