Ny sæson med landshold og Nordic League

d. 18-10-2018

Elitenyt uge 42

Ny sæson med landshold og Nordic League

Sæsonen er ved at gå på hæld for turneringer for eliten i Odense Eventyr, og når en sæson slutter er det naturligt at kigge frem mod den næste.

Eventyr i A-trup, observationstrup og udviklingstrup

Odense Eventyr har herrespillere, der har gjort opmærksom på deres talent og potentiale, og derfor er der nu tre spillere med i landsholdsarbejdet.

Gustav Frimodt var en del af herrernes A-Trup i 2018, og han har bevaret sin plads blandt Danmarks bedste herrespillere.

August Thor Høst har været kort omkring landsholdsarbejdet i sidste sæson, som en del af European Boys' Team Championship, hvor Danmark blev nummer fire.

Han vil i næste sæson være herrespiller, og selv om han ikke er blandt de seks spillere i A-truppen er han stadig i betragtning til de internationale turneringer, da han har fået en plads i observationstruppen.

Der er også en ny Eventyr-spillere med i DGU-regi.
Christian Gregersen er kommet med i udviklingstruppen.

 

De professionelle til ny sæson på samme vilkår

Peter Bæk har en lang historie med DGU-hold. Faktisk hele vejen fra ungtruppen til en plads blandt de bedste i A-truppen.

Nu er han blevet professionel og spiller fast på Nordic League, som blandt andet indeholder ECCO Touren.

Her viste Peter Bæk sit topniveau med sejren på hjemmebanen ved Tinderbox Charity Challenge - by The Agger Foundation.

Top fem på Nordic Golf League Ranking kvalificerede sig til Challenge Touren. Peter Bæk sluttede som nummer 10 i det ræs.

Frederik Andersen blev nummer 48, og både Frederik Andersen og Peter Bæk tog også kampen for avancement via Q-School, men det gav desværre ikke succes.

 

-Det har været en lidt skuffende sæson. Jeg havde en fin start på sæsonen, men jeg synes ikke, jeg fik vist mit niveau så tit. Jeg kan ikke finde noget specifikt, der problemer med i spillet. Jeg har prøvet lidt forskelligt og har egentlig spillet okay i perioder, og jeg burde være bedre, men de skæve slag har været lidt for skæve, fortæller Frederik Andersen.

Ligesom Peter Bæk er der udsigt til en ny sæson med samme forudsætninger.

-Det er jo stort set copy paste. Jeg har en fuld kategori på Nordic League, så jeg kan selv vælge de turneringer, jeg vil. Så jeg skal sætte et godt program sammen, men sæsonplanen er ikke lagt ud endnu. Men jeg kan ikke helt holde pause. Jeg kan jo ikke lade være med at spille golf, og jeg har tænkt lidt på at tage en tur tilbage til Texas, hvor jeg gik på college, og så har jeg også kig efter et arbejde herhjemme. Men det kan være svært at finde noget, der kan passe, for jeg har nogle specifikke krav, så arbejdet passer sammen med min golfkarriere, siger Frederik Andersen.

 

Skrevet af Martin Rahbek – Golf.dkAndre nyheder fra Eliten


Der er ikke flere nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, information og gode tilbud fra Odense Eventyr Golf

Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik