Velkommen til Odense Eventyr Golf Klubs juniorafdeling

 

 

Vil man være Europatourspiller eller en ny Tiger, er det om at starte tidligt.

 

Uanset dine eller dit barns ambitioner og talent, er vi i Eventyrs Juniorafdeling af den opfattelse, at golf ikke blot kan læres af alle, det kan og skal også leges ind. Det skal være sjovt at gå til golf.

 

Vores juniorer er meget forskellige i alder, spillemæssigt niveau og talent. Vi har golfspirer fra 6 til 12 år som er helt nybegyndere og derfor får en helt speciel legende træning.

Juniorer fra 13 år og op inddeles på hold efter niveau, køn og alder – hvor træningen tilrettelægges efter gruppen.
De særligt talentfulde og arbejdsomme juniorer får en særlig "boblertræning".

 

Fælles for alle vores juniorer er, at de får undervisning inkluderet i kontingentet – af to professionelle golftrænere fra Odense Eventyr Golf Academy.  

 

Ud over den egentlige golftræning finder der undervisning i regler og etikette sted. Dette er ligeledes gratis for medlemmerne.

 

Juniorafdelingen arrangerer i løbet af sæsonen en række matcher. Dels ugentlige juniormatcher og dels den årlige familiematch, hvor junioren spiller sammen med mor/far/søsken/bedsteforældre – men også flere andre. Se mere under matcher.

 

I Odense Eventyr Golf Klubs juniorafdeling har vi fokus på bredde og elite – på spillemæssig udvikling og socialt samvær. At dyrke en individuel sport på en social måde for piger og drenge – med gentlemen spil og fair play.

 

Årets tilløbstykke for vores juniorer er Slaget om Odense som bliver spillet i Ryder Cup format mod Odense GK. Her bliver spillerne udvalgt efter trænings indsats, kammeratskab samt gennem udvalgte turneringer. Turneringen blev startet tilbage i 2015 og har vokset sig stor og stærk og der bliver spillet golf på højt niveau med et fantastisk kammeratskab på tværs af klubberne. 

Vi er forsvarende mester og har vundet de sidste 2 år i træk så der er lagt op til super match igen i år. 

Klik på Slaget om Odense 2023 i menu til højre for ydelige info

 

Golf er skønne naturoplevelse med masser af frisk luft, fysiske udfordringer og hyggeligt samvær.

 

Velkommen til Odense Eventyr junior golf - vi glæder os til at se dig!

 

Tilbage til forside 

Underpunkter til Junior/SpirerOdense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 20 10) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik