Velkommen til Mandagsmix!

En god måde at komme i gang med en ny uge, er at mødes med andre til en runde på golfbanen.

 

Mandagsmix er et uformelt og uforpligtende fællesskab over 9 hullers golf hver mandag eftermiddag i sæsonen. Der er ikke krav om at du kommer hver gang og vi har ikke en intern konkurrence. Du skal blot møde op til den aftalte tid med dit udskrevne scorekort, og have lyst til at tilbringe et par timer med andre på golfbanen. Vi har et mål om at mange skal lære flere golfspillere at kende. Vi ønsker at være et tilbud, der udvider den kreds af golfspillere, du ringer til og går en runde med.

 

Erfaringen viser at det er en bred vifte af forskellige typer af golfspillere, som deltager i Mandagsmix. Det er f.eks. spillere med lavt handicap, spillere der netop er færdige med at være kanin, spillere der ikke har mulighed for at spille så ofte, men nyder en runde på golfbanen og det sociale ved at lære nye spillere at kende. Så derfor kan vi uden at overdrive, sige at det er et tilbud til alle (dog max HCP 40).

 

Praktisk foregår det således:

 

  • Mandagsmix starter i slutningen af april måned og afsluttes med udgangen af september. Der er ”ferie” i juli måned.
  • Vi går 9 huller I mixede hold af mænd og kvinder. Du tilmelder dig indenfor halvtimes intervaller mellem kl. 16.00 og 17.30. På den måde kan du sikre dig et spilletidspunkt, der passer med dine arbejdstider og øvrige planer. Jo flere tider du kan spille – jo bedre kan vi mixe holdende på tværs af tidspunkterne
  • Du tilmelder dig inden kl. 15.00 søndag eftermiddag. Så har vi god tid til at lave holdene, inden vi sender startlisterne ud søndag aften. Vi tilstræber at der er tre spillere i hver bold.
  • Du skriver selv dit scorekort ud, og møder op lidt før, så du kan følges med dit hold til teestedet.
  • Der er ikke krav om at du melder dig hos os på dagen, men vi tilstræber at der en fra Mandagsmix-udvalget til stede hver mandag til at byde velkommen og ”holde styr på” at alle er ankommet. Vi mødes ved puttinggreens.
  • Man står selv for indbyrdes i bolden at aftale eventuel indberetning af scores.
  • Vi har også indimellem taget imod ”sidste øjebliks tilmeldinger” og forsøgt at finde plads på en allerede planlagt bold. Så hvis du i løbet af mandag finder ud af at du godt kan nå det, så mød endelig op – og vi ser på om der kan blive en plads til dig. Det er dog VIGTIGT at du efterfølgende bliver registreret på startlisten, så vi har styr på deltagere og holdfordelingen.
  • Det er også vigtigt at du sender en SMS til Lone eller Mette (se kontaktinfo nedenfor) og melder afbud, hvis du mod forventning skulle blive forhindret. HUSK altid at skrive dit DGU-nr. og navn.

 

Vi håber at se dig om mandagen til nogle hyggelige golfoplevelser. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte en af os. Du finder vores kontaktoplysninger i skemaet nedenfor.

 

Mandagsmix udvalget:
 

 

Lone Juul Lauridsen - Turneringskoordinator
Koordinator for Mandagsmix turneringen inkl. udsendelse af startlister.

 

Mobil: 4045 7642
Mail: lonejuullauridsen@gmail.com

 

 

Mette Damkjær Syse - Turneringskoordinator

Koordinator for Mandagsmix turneringen inkl. udsendelse af startlister.

 

Mobil: 6130 9919

Mail: mette.syse@gmail.com

 

 

 

 

Lene Pindstofte Neermann - ”Mandagsmix – hjælper”
Byder velkommen og hjælper til med eventuelle sidste øjebliks ændringer af hold/deltagere på selve dagen.

 

Mobil: 2680 9261

 

 

 

 

Lars Jacobsen - ”Mandagsmix – hjælper”

Byder velkommen og hjælper til med eventuelle sidste øjebliks ændringer af hold/deltagere på selve dagen.

 

Mobil: 2092 9056

 

 

 

 

Trygve Syse - ”Mandagsmix – hjælper”

Byder velkommen og hjælper til med eventuelle sidste øjebliks ændringer af hold/deltagere på selve dagen.

 

Mobil: 6146 3202

 

 

 

 


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 20 10) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik