Nyhedsbrev 2 - Maj 2020

d. 26-05-2020

Nyhedsbrev 2 – Torsdagsherrer Maj 2020

 

Langt om længe fik vi lov at ”skyde” sæsonen i gang! Det har vi alle har ventet på, og med det sagt er tingene alligevel ikke som det plejer at være, da der fortsat er visse restriktioner som vi skal overholde.

 

Vi har måtte korte sæsonen af med en serie, så der kun er 4 tællende serier i kampen om årets grønne jakke.

 

Scorekort skal udskrives som normalt og godkendes/underskrives af markør efter endt match. Score SKAL indtastes på det fremsendte link, som kommer på mail torsdag aften. Indtastning SKAL ske senest fredag kl. 22.00. Er scoren IKKE indtastet, betragtes det som no return. Scorekortet skal gemmes til seriens afslutning. Der kan blive udført stikprøvekontrol. Scorekort kan evt. lægges i torsdagsherrernes postkasse ved førstkommende lejlighed.
OBS! Scores skal IKKE tastes som EDS runde, da handicap reguleres som del af matchen.
Er du i tvivl tjek følgende link: https://golfbox.zendesk.com/hc/da/articles/115011386868-Spiller-scoreindtastning-indtastning-af-scores

 

Tættest hullet vil fra næste runde igen være i spil, dog med en lille ændring. Du skal sammen med din markør efter endt runde skrive din afstand på den ophængte seddel på torsdagsherrernes opslagstavle, så vi har din registrering. Husk også at påføre det på dit scorekort, så vi har det til stikprøvekontrol.

 

Vi har justeret prisen på årskortet fra 600,- kr. til 450,- kr. Prisen inkl. matchfee til årets matcher og afslutningsfesten. Tilbuddet om årskort udløber med udgang af maj måned.

 

En kort evaluering af første match hvor der frit valg af teested har været god, så det gentager vi d. 25. juni, hvor vi starter serie 3.

 

HUSK – partnermatch d. 11/6. Pris 50,- kr. pr. hold som indbetales via mobil pay på dagen (er ikke en del af den normale matchfee eller årskortet). Sidste partnermatch spilles d. 27/8.

 

Bemærk, at det med seneste opdatering af Golfbox Appen er muligt at tilmelde sig matcherne via denne.

 

Årets herretur d. 5. juni er aflyst!! Vi arbejde på et sjovt alternativ på en senere dato – mere om det senere.

 

Hvis du ikke allerede er medlem af torsdagsherrernes gruppe på Facebook, så find den og følg med (Torsdagsherrer – Odense Eventyr Golf). Her vil nye tiltag mm. blive lagt op. Hvis du ikke er på Facebook, så følg med på klubbens hjemmeside, under torsdagsherrerne.

 

 

Med venlig hilsen

Torsdagsherreudvalget – FOOOOOOORE!Andre nyheder fra torsdagsherrer


Der er ikke flere nyheder
Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik