Nyhedsbrev 3 - September 2020

d. 04-09-2020

Nyhedsbrev 2 – Torsdagsherrer 2020

 

Efteråret er startet med den flotteste solskinsdag. Men det betyder også, at sæsonen så småt nærmer sig en ende. Årets torsdagsherrer har jo været en serie kortere end normalt, og vi har måtte bruge digital indtastning, men det til trods, har der været spillet masser af god golf.

Udvalget har netop afholdt møde, og konklusionen er, at vi fortsætter med digital indtastning næste år, både på score og nærmest flaget.

Fra torsdag d. 10/9 spilles der kun 9 tællende huller. Skulle du/i spille 18 huller, er det KUN de første 9 huller der er tællende.

Vi lovede, at der ville blive lavet et eller andet sjov, når årets herretur ikke blev til noget. Vi har ikke kunne få det passet ind i kalenderen, så vi giver den lidt ekstra gas næste år.

Der har i løbet af sæsonen været et par enkelte episoder med forkert indtastning og skift af række midt i serie, pga. nyt handicap. Udvalget har valgt at præcisere den regel der altid har været;

 

Skift af række i en serie

  • Ændrer ens handicap sig, så man midt i en serie flytter række, så er det ens eget ansvar at give udvalget besked herom, senest inden man slår ud pågældende dag. Så kan udvalget gå ind og sætte spillerrækken til den som de startede serien i.
  • Tillige skal vi pointere, at det er din og din makkers ansvar at sikre, at der indtastes den korrekte score.
  • Indtastning af score som skal indgå i præmieoverrækkelsen, SKAL være indtastet inden kl. 20.30 på dagen.

ÅRETS AFSLUTNINGSMATCH spilles fredag d. 2/10. Husk at sætte kryds i kalenderen. Pris mm. kommer hurtigst muligt med opslag på tavlen i klubben og i facebookgruppen.

 

Vi gentager succesen fra sidste år, hvor Top-25 trækkes ud til deres egen Order Of Merit. Det foregår ved at de bedste 12 resultater ud af det samlede antal på 15 mulige matcher trækkes ud for hver spiller. Det danner stillingen i Top-25. Og det er denne Order Of Merit som den Grønne Jakke spilles efter.

Herefter tæller alle de sidste matcher i serien (3 stk.) samt serieafslutningen i det endelige resultat.

 

Hvis du ikke allerede er medlem af torsdagsherrernes gruppe på Facebook, så find den og følg med (Torsdagsherrer – Odense Eventyr Golf). Her vil nye tiltag mm. blive lagt op. Hvis du ikke er på Facebook, så følg med på klubbens hjemmeside, under torsdagsherrerne.

 

 

Med venlig hilsen

Torsdagsherreudvalget – FOOOOOOORE!Andre nyheder fra torsdagsherrer


Der er ikke flere nyheder
Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik