Nyhedsbrev 1 - Marts 2021

d. 08-03-2021

Nyhedsbrev 1 – Torsdagsherrer 2021

 

Kalenderen siger marts og vi venter alle på at golfsæsonen for alvor starter. Dog ser det ud til, at hverken nattefrosten eller Corona helt vil slippe os. Udvalget har alligevel været samlet virtuelt, og torsdagsherrernes sæson starter som planlagt torsdag d. 8/4.

 

Sidste sæson lovede vi jer, at vi ville starte med en ”afslutningsmatch/fest”, da denne jo ikke blev afholdt. Men, ud fra smittetal mm. bliver det ikke som lovet, afslutningsmatchen aflyses og der lægges ekstra kræfter i enten herreturen eller denne sæsons afslutningsfest, alt efter hvad der er muligt ud fra diverse retningslinjer.

 

Vi har valgt at fortsætte med elektronisk indtastning som sidste år, da det fungerede godt.

 

 

Igen i år kan du købe årskort til hele sæsonen. Pris 600,- kr. for alle matcher inkl. afslutningsmatchen. Årskortet købes ved at overføre til MobilePay 4252 1641 og skrive navn og medlemsnummer i kommentarfeltet.

 

Som noget nyt i år vil alle der køber årskort automatisk være tilmeldt alle matcher, så endnu en grund til at købe årskortet! Det betyder dog, at er der en dag du ikke deltager, skal du selv afmelde dig matchen, ellers vil du blive registreret med no return.

 

Præmieoverrækkelser – vi håber, at vi allerede d. 8/4 kan holde præmieoverrækkelse efter matchen, men hold jer opdateret på vores facebookside hvad planen bliver. Diverse restriktioner ændrer sig løbende.

 

I forbindelse med præmieoverrækkelsen, har udvalget besluttet, at A- og B rækkes slås sammen for serievinderen, og der i stedet bliver en samlet vinder og runner-up efter hver serie. Præmier for de enkelte matcher vil fortsat følge A- og B rækken.

 

Hvordan findes den samlede vinder af den grønne jakke? Udvalget har drøftet de forskellige løsninger der har været brugt gennem årerne, og har lavet en meningsmåling for, hvilken løsning I synes er bedst. Følg linket og afgiv din stemme senest d. 8/4, så vi kan få en pejling af jeres holdning til det. Link: https://forms.gle/2uUbqG8spg7UeiLb8

 

Endeligt er der blot at sige; Vi glæder os til endnu en sæson og til at se jer. Tag godt i mod de nye, og spil en masse god golf.

 

Hvis du ikke allerede er medlem af torsdagsherrernes gruppe på Facebook, så find den og følg med (Torsdagsherrer – Odense Eventyr Golf). Her vil nye tiltag mm. blive lagt op. Hvis du ikke er på Facebook, så følg med på klubbens hjemmeside, under torsdagsherrerne.

 

 

Med venlig hilsen

Torsdagsherreudvalget – FOOOOOOORE!Andre nyheder fra torsdagsherrer


Der er ikke flere nyheder
Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik