Sommermenu

serveres fra 1. maj - 30. august, min. 4 personer

KUN MOD FORUDBESTILLING senest 3 dage inden

 

Laksetartar
- rørt med rødløg og urter, friteret grønne kapers, hertil lime creme, radise crudité og sprød rug, serveret med friskbagt brød og smør

 

Langtidsstegt kalvefilet med urter
serveret med blomkålspuré med brunet smør, skovsvampe i ramsløgspesto og grillede grønne asparges, hertil nye saltbagte kartofler og calvados jus

 

Rabarber og hyldeblomst i skøn forening
Mazarin, Mousse og Marineret, samt sorbet med nøddekaramel
 

 

3 retter kr. 345,00 pr. pers.

 

*  *  *

 

Ønskes menuen ud af huset, pr. pers. kr. 279,00

Der vil medfølge en enkel vejledning til opvarmning af hovedretten.


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik