Jul og Nytår 2020

Alle julemenuer skal bestilles på forhånd.

Som udgangspunkt har restauranten kun åbent fra kl. 11-17, men har du ønske om et aftenarrangement, må du endelig kontakte os.

 

Juleanretning 2020 - Kan bestilles om aftenen den 26., 27. november og 3., 4.,10. og 11. december

(min. 8 personer) 

 

Vores juleanretning serveres 1 3 tempi ved jeres bord:

 

Årets julesild med tilbehør  

½ æg med rejer og mayonnaice

Lun fiskefilet m/ hjemmerørt remoulade og citron 

*

Tartelet med høns i asparges

Ribbensteg m/ hjemmelavet lun rødkål 

Sprængt andebryst m/ sauteret kål og æbler

*

2 slags oste med tilbehør og sprødt 

Ris a la Mande med lun kirsebærsauce 

Brød og smør

 

Pr. pers. kr. 249,00 

 

 

Div. tilkøb (kun mod forudbestilling)

 

Hjemmegravad laks med rævedressing, kr. 20,00

Hjemmelavet æbleflæsk med bacon, kr. 20,00 

Glaseret skinke med brunede kartofler og grønlangkål, kr. 28,00

Lun leverpostej med champignons og bacon, kr. 18,00 

Appelsinkage med nougatmousse, Kr. 20,00

 

 

 

 

Klassisk Julebuffet 2020 

(min. 20 personer) 

 

Serveret ved bordet:

2 slags sild m/karrysalat og tilbehør, rugbrød og smør

 

Fra buffet: 

Hjemme gravad laks med rævedressing og asparges 

Æg med mayonnaise, rejer og kaviart

Gammeldags sylte m/ rødbeder og sennep 

Lun fiskefilet m/ hjemmerørt remoulade og citron 

Grønkålssalat med rødkål, appelsin og granatæble vendt i honning vinaigrette og ristede kerner 

Salat med bagte rodfrugter og syltet rødløg toppet med feta 

Tarteletter m/ høns i asparges 

Glaseret juleskinke m/ grønlangkål og brunede kartofler 

Medisterpølse og Ribbensteg m/ lun rødkål 

Sprængt andebryst m/ sauteret spidskål og æbler 

 

Oste fra nær og fjern med sylt og sprødt 

Ris a la Mande med lun kirsebærsauce 

 

Pr. pers. kr. 299,00 

 

 


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik