Buffet januar - marts

 

Confiteret unghane terrin med tomatmayo
Lakseroulade med spinat og limedressing
Lomo på grillet ananas med Romesco sauce

Brød og smør

 

Langtids stegt ungkvæg med urter og hvidløg på svampe sauté
Krydderurte stegt dagens fisk med muslingesauce
Svinemørbrad rullet i Dijon og hasselnødderasp
Dijon sauce
Små halve kartofler bagt med paprika og parmesan
Spæde salater med honning bagte rodfrugter, feta og kerner
Spidskålssalat med tranebær og æbler i Mormor dressing

 

2 slags ost med kompot og søde nødder
Cheesecake med passions topping
Brownie med peanuts og limeganache

 

Pr. pers. kr. 389,00

 

Buffeten fåes også som 8 timers fastpris arrangement

incl. velkomstglas, husets hvid- og rødvin, øl og vand ad libitum, kaffe/te og natmad

pr. pers. kr. 799,00

 

 

 


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik