Sæson buffet

april - juli

(min. 20 personer)

Buffeten kan benyttes både til frokost og aften

 

Sprød tigerreje med ramsløgs aioli og tangsalat

Laksesalat med syltet fennikel og sprød rug

Kyllingesouffle i små salater med asparges og urtevinaigrette


Dagens fisk en papilotte med dild og citron

Let sprængt svinemørbrad stegt med honning og sesam

Hanger steak stegt med hvidløg og timian

Små kartofler stegt med pesto og langtidsbagt cherry tomat

Ratatouille og forårets grøntsager

Spæde grønne salater med melon, jordbær og ristede kerner
 

Madbrød og smør

 

Ostebræt med oliven og sprødt

Jordbær panna cotta og lakridsknas

Citronmazarin med hvid chokolade og syltet rabarber med peber

* * *

Pris pr. pers. kr. 369,00

 

* * *

Som 8 timers all inclusive arrangement

med velkomstbobler, buffet, husets hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 799,00

 

Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00

 

Alle priser er med forbehold for uforudsete hændelser og prisstigninger

 

 

 

 

 

Underpunkter til Selskaber



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik