Det er en ommer

06-04-2014 kl. 18:32
Lars Elbrønd
Bruger oprettet 15-02-2013
Antal indlæg: 15
Vi har netop modtaget indkaldelsen til den ordinære generalforsamling d.22.4.

I vedtægterne §8 står der:
"Indkaldelse skal ske ved elektronisk kommunikation (e-mail), annoncering i klubhus eller skriftligt med mindst 14 dages varsel med angivelse af dagsorden, indkomne forslag fra bestyrelsen og medlemmerne samt revideret regnskab."

Indtil nu har vi kun modtaget indkaldelsen. Det fremgår, at der faktisk er forslag fra medlemmerne; men ikke hvad de går ud på. Regnskabet mangler også.

Meningen med denne formulering i vedtægterne er, at medlemmerne skal have god tid til at overveje forslag og sætte sig ind i regnskabet, og evt. have tid til at drøfte det med andre medlemmer. Ifølge indkaldelsen vil de manglende bilag blive lagt på klubbens hjemmeside 1 uge før generalforsamlingen.
Men den periode er jo påsken, hvor de fleste har mange familiemæssige forpligtelser, så forholdene omkring ledelsen af vores golfklub kommer i 2. række.
Det er simpelthen ikke godt nok.

Det ville være ærgerligt, hvis vi skal starte generalforsamlingen med at dirigenten må erklære, at generalforsamlingen ikke er lovligt indkaldt.

Det kan nås endnu. Bestyrelsen må senest tirsdag d.8.4. sende en ny indkaldelse til generalforsamlingen, der lever op til vedtægternes krav

Lars Elbrønd

Underpunkter til Skjult indhold



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik