kompensation for de stadig stigende companydays

15-06-2014 kl. 13:55
Anker Uhrnfeldt
Bruger oprettet 15-06-2014
Antal indlæg: 1
Kommer vi gratis ind på Odense Stadium - undskyld Trefore Park - for at se OB´s forsøg på at overleve - eller nærme sig midten af superligaen - eller hvorfor skal der så mange companydays til at drive så stor en klub.
Så giv os da mulighed for at spille andre baner til fordelagtige priser. Jeg kunne frygte at klubben risikerer at lide en grum skæbne...
17-06-2014 kl. 17:20
Flemming Bonde-Eriksen
Bruger oprettet 22-04-2014
Antal indlæg: 7
Jeg er til dels enig i at der har været mange dage vi ikke har kunnet spille, men disse er måske allerede aftalt sidste år og måske ikke noget med den ny bestyrelse at gøre. Jeg har fuld tillid at disse nye mennesker nok skal få tingene på plads så der bliver mulighed for spille, både for dig og for mig.
Så lidt tålmodighed Anker, tingene falder jo ikke på plads over en nat.

Flemming Eriksen
101-3933
21-06-2014 kl. 19:38
Sten Købke
Bruger oprettet 28-08-2013
Antal indlæg: 16
tjah som et svar kan det måske udligne sig, men det er godt nok svært at få en tid som "almindelig" golfer. Jeg må give Anker ret , hvornår kan vi der betaler vores almindelige kontingent komme til at spille. Det virker som om at det hele går op i diverse company day's eller klubber i klubben. Jeg mener ikke at hverken den ene eller anden klub er skidt, men sammenholdt med de øvrige blokeringer, er det sgu lidt svært, at få lov til at spille hvis man ikke er medlem af et eller andet. Jeg tror, og mener også, at hvis fremtiden er en øget blokering af banerne, må der laves andre aftaler med de fynske klubber. ellers er min frygt, at vi kommer til at opleve et fald i medlemstal, med stigende kontingent til følge. Og nej det handler ikke om evt.aftaler som er indgået tidligere. Det var næsten det samme problem sidste år.
Jeg håber ikke dette bliver taget ilde op, men det er sgu lidt træls at skulle betale 200,00 kr på andre baner for at få lov til at spille mere end en gang om ugen
21-06-2014 kl. 22:52
Flemming Greve-Munch
Bruger oprettet 21-06-2014
Antal indlæg: 1
Pris niveauet i klubben har nået et for mig uacceptabelt niveau, når man kigger på hvor lang tid man kan spille i en sæson. Vinter vejret er usikkert og måske holder man ikke af at spille i vinterhalvåret. Diverse banelukninger p.g.a. elite turneringer, junior turneringer, klubber i klubben og ikke mindst company days or andre arrangementer går også et stort indhug i antallet af ledige spilledage. Nogle former for banelukninger er bare noget som følger med et medlemskab, mens andre som company days optager urimeligt mange spille dage efter min personlige mening. Alt det foregår jo indenfor sæsonen så antallet af mulige spilledage som er til rådighed for "almindelige medlemmer" begrænses kraftigt p.g.a. diverse aktiviteter. Dertil kan man så lægge prisen for bolde på driving range.

Personligt kan jeg ikke længere retfærdigøre overfor mig selv at betale 6400,- årligt + minimum 1000,- for bolde på driving range mere, for have mulighed for kunne spille færre og færre antal dage om året. Prisen for at spille som jeg de seneste par år har syntes er for høj, samt andre ting såsom stigende problemer med langsomt spil med mere, som irriterer mig personligt i klubben, har fået mig til at tage den beslutning at melde mig ud af klubben i September måned. Der er jo 3 måneders varsel på udmelding, hvilket også er urimeligt efter min mening.

Hvad ovenstående angår, så tror jeg ikke at jeg er noget specielt tilfælde. At jeg så også nu døjer med en kronisk dårlig skulder, som de der kender mig ved at jeg gør, gør heldigvis beslutningen meget nemmere for mig at tage.

22-06-2014 kl. 22:34
søren heilskov
Bruger oprettet 12-12-2013
Antal indlæg: 11
Der har været for mange company-days og kompensationer som spil gratis i Barløse - glem det.
For det dyreste kontingent i Odense regner jeg med at der er en bane til rådighed.
02-07-2014 kl. 10:40
Tom A
Bruger oprettet 31-01-2013
Antal indlæg: 8
Dels på grund af ovenstående og muligheden for at spille i turneringer, gør at jeg er skiftet væk fra klubben.

Med det dyreste medlemskab på fyn(?), og bolde til overpris, så er det svært at blive ved med, at være en glad betaler.

Sidste sæson var et mareridt mht. ledige tider og det er ikke startet bedre i denne.

God sommer til alle

Underpunkter til Skjult indhold



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik