Hole in One uden Fesativitas

31-05-2016 kl. 22:33
Ulrich Wiingreen
Bruger oprettet 10-09-2013
Antal indlæg: 4
Så skete det endelig. Min fantastiske broder holede Vest 8 med et 6 jern i modvind her til aften. Jeg var desværre ikke med på runden men stod på rangen og hørte jubelråbet. Vi var en 8-10 gode venner der efterfølgende stimlede sammen i Restauranten og glædede os til at Morten skulle ringe med klokken og dele ud af den flaske der er tradition for at man får efter det ultimative slag.
Det skulle der dog ikke blive noget af, da der eksisterer en rigid procedure omkring udleveringen, der betyder at man først skal have en voucher fra sekretariatet.
Altså kære klub, kære baneejer - når nu dette fantastiske øjeblik oprinder, så kan man da ikke vente på at fejre det - det SKAL da foregå EL PRONTO når stemningen er der og så må der etableres et mere fleksibelt system sammen med restauratøren så det kan lade sig gøre.
Kom nu lige ind i kampen - Det er medlemmerne der skaber klubben og også dem der bliver skuffede når åbenlyse banaliteter ikke fungerer.

PS. Vi har fået fejret Morten, men af egen lomme :(

Med venlig hilsen
Ulrich Wiingreen.
02-06-2016 kl. 10:49
Finn Lorenzen
Bruger oprettet 07-01-2014
Antal indlæg: 4
Kære Ulrich (og Morten).
Stort tillykke til Morten med hole-in-one. Beklageligt at der skete en misforståelse i forbindelse med udlevering af hole-in-one præmie, men fint at I selv fandt ud at fejre begivenheden.
Der eksisterer ikke nogen rigid procedure med voucher eller lignende. Restauranten kan/skal udlevere en hole-in-one flaskepræmie så den dygtige golfer straks kan fejre det ultimative slag sammen med vennerne og øvrige tilstedeværende i restauranten.

P.b.v / Finn Lorenzen



Underpunkter til Skjult indhold



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik