EventyrUgen 2018 (uge 28). En af landets største golfturneringer for amatører. 

Singleturneringen 9., 10. og 11. juli: 

Se årets Order of Merit her: 
A-rækken

B-rækken

C-rækken

D-rækken
 

Ægteparturneringen 13. og 14. juli:  

Se årets Order of Merit her: 
A-rækken

B-rækken

 

 

 


Som vanligt finder EventyrUgen sted i uge 28, og som noget nyt skal du tilmelde dig  direkte i GolfBox. Vi har lavet opsætningen således at man først tilmelder sig selv og sin partner, dernæst er der mulighed for at angive om man har ønsker om tidlige eller sene starttider de enkelte dage, man kan booke den ønskede hotelpakke, og man har mulighed for at reservere en golfbuggy.

Det vil være en kæmpehjælp hvis du skriver dit ønske om starttid, i stedet for at skrive at du ønsker at spille samme tid som den eller den. Men der er naturligvis også et felt hvor man kan skrive, hvis man har kommentarer i øvrigt.

Herefter får du en oversigt over hvad du har bestilt og hvad det koster (som ved enhver anden nethandel) og derfra går du til betalingen. Når den er gennemført er I tilmeldt, og der kommer en mail med en bekræftelse.

 

Spilformerne i 2018 vil være de samme som i 2017, dvs. fourball fredag og greensome lørdag. Sidste år indførte vi 2 daglige præmieoverrækkelser i stedet for kun den ene om aftenen. Det blev så godt modtaget at vi har besluttet at fortsætte på denne måde.

 

Hvad der iøvrigt sker omkring spillet er ganske uændret i forhold til 2017.

 

MEN en meget vigtig ting er sket:  Vi har fået en ny forpagter af caféen / restauranten: et lille dagligt team med et STORT bagland til arrangementer som EventyrUgen. Vi er helt sikre på at det bliver rigtig godt.

 

Derudover er der nu Albanis produkter i hanerne . Vi er jo trods alt på Fyn!

 

Og så er det jo i år at klubben fejrer sit 25 års jubilæum. Det vil helt givet også sætte sit præg på begivenhederne i løbet af ugen.

 

Med venlig hilsen og på gensyn i uge 28

EventyrUgen-udvalget

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, information og gode tilbud fra Odense Eventyr Golf

Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik