Nyhedsbrev august 2019

d. 22-08-2019

https://www.eventyrgolf.dk/filarkiv/logoer/Odense_Eventyr_Golf_qp.png

NYHEDSBREV AUGUST 2019

 

 

 

https://www.eventyrgolf.dk/filarkiv/logoer/Odense_Eventyr_Golf_qp.png

 

 

 

Nye tiltag i klubben:

Mandagsmix - 9 huller med løbende start mellem kl. 17 og 18 med tilmelding i golfbox for alle med hcp 36 eller lavere.
Det er gratis at deltage, og der spilles ikke om præmier. Opstart den 2. september. Tilmelding:
https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2119832

Foredragsaften om fysisk golftræning - onsdag den 9. oktober kl. 19.00 - 21.00 med simple styrkende og skadesforebyggende øvelser, som kan udføres hjemme i stuen. v. cand scient. funktionel træner Daniel S. Karkov.
Prisen er 50,-. Tilmelding:
https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2132643

 

 

 

Historisk albatros i Odense Eventyr golf!

Elitespiller Kristopher Nissen lavede ”hole in one” på Nord 3. Par 4 hul fra back tee (319 meter) onsdag den 7. august - fantastisk. STORT TILLYKKE ?

 

https://www.eventyrgolf.dk/filarkiv/logoer/Odense_Eventyr_Golf_qp.png

 

Eliten

Weekenden bød på en meget dramatisk runde i Danmarksturneringen for eliteholdene i Odense Eventyr Golf, og desværre faldt det ikke ud til fordel for de 3 herrehold. Dameholdet vandt deres pulje.

3. holdet tabte deres pulje - en pulje hvor alle 4 hold endte med 6 point, men hvor Odense Eventyr havde færrest match point i indbyrdes kampe. Dermed rykker holdet ned i 5. division.

2. holdet var på en svær opgave i 2. division mod et stærkt Næstved hold lørdag, og måtte se sig slået med 12-6. Dermed var kravet for overlevelse i 2. division en sejr på minimum 12-6 over Odense GK om søndagen. Det endte her med et nederlag på 10-8, og dermed var nedrykning til 3. division desværre en realitet.

For 1. holdet i Santander divisionen var endnu en sæson i landets bedste række sikret inden weekenden, så det hele handlede om at sikre sig 1. eller 2. pladsen i puljen som giver adgang til medaljespillet. Lørdag blev det til en flot sejr over Kokkedal på hjemmebane, og det hele skulle så afgøres søndag i Smørum. Her kunne et nederlag på 14-4 stadig sikre 2. pladsen, men da dagen var omme, havde et meget stærkt spillende Smørum hold ikke tabt én eneste match, og resultatet på 15-3 sikrede dem 2. pladsen foran Odense Eventyr.

Klubbens damehold i kvalifikationsrækken vandt deres pulje og skal spille oprykningsspil d. 15. september i Kaj Lykke Golfklub, vi ønsker dem held og lykke.

 

 

 

https://www.eventyrgolf.dk/filarkiv/logoer/Odense_Eventyr_Golf_qp.png

 

Kommede klubmatcher mv. (tilmelding via Golfbox):

Besøg på Greenkeeper gården 28/8

Ægteparturnering 30/8

MandagsMix 2/9

Fredagsmatch 13/9

Congratulationsturnering og fejring af klubmestrene 22/9

Afslutningsmatch 5/10

Afslutningsfest 5/10

Fredagsmatch – Halloween natgolf 25/10

Andematch 3/11

 

Kugler, Buler & Bobler med flot overskud!

11.000 kr blev det flotte overskud fra velgørenhedsmatchen ”Kugler, Buler & Bobler”, hvor donationen i år går til ungdomspsykiatrisk afdeling på OUH. Eliten sammen med Malene Jørgensen supplerede med gode drives og lækre kager til de glade deltager som trodsede regnvejret. Sponsorerne fra Handelshuset Szocska Living bidrog med præmier og smagning af ungarske bobler. Det var en meget hyggelig og social vellykket dag, som bestemt gentages til næste år!

https://www.eventyrgolf.dk/filarkiv/logoer/Odense_Eventyr_Golf_qp.png

 

Juniorafdelingen:


Sjov sommergolf blev afviklet med stor succes i starten af august

Sjov sommergolf (tidligere juniorugen) er et landsdækkende koncept, som retter sig mod børn i alle aldre. Det blev afviklet i starten af august, hvor der var sammensat et 3-dagsprogram med en masse golfaktiviteter og lege. Arrangementet havde til formål at samle vores eksisterende juniorer og i øvrigt invitere alle interesserede indenfor. Det myldrede med små golfspillere i hele klubben. Der deltog i alt 38 børn, hvoraf 26 ikke var medlemmer af klubben i forvejen... 7 af disse troppede ydermere op til juniortræning ugen efter. Sådan arrangementet var på alle måder en stor succes. Stor tak til trænere og hjælpere for indsatsen i løbet af de tre dage!

 

Aflagt juniorudstyr

Juniorafdelingen er i øjeblikket kendetegnet ved, at rigtig mange nye (små juniorer) er startet til golf. I klubben tilbyder vi at låne udstyr med hjem i en prøveperiode. Lige nu er der rift om udstyret. Derfor modtaget juniorafdelingen meget gerne gamle køller, jern og puttere, som bare står og fylder i garagen.

 

 

Dansk Golf Union udskyder overgangen til nyt World Handicap System (WHS) til 1. januar 2021

Oprindeligt var planen, at alle lande skulle implementere WHS pr. 1. januar 2020. EGA er imidlertid blevet et halvt år forsinket i forhold til færdiggørelsen af den endelige version af systemet samt færdiggørelsen af regler og principper for overgangen fra golfspillernes nuværende EGA-handicap til et nyt WHS handicap.

 

I erkendelse af forsinkelsen har EGA besluttet, at de europæiske lande frit kan vælge at implementere WHS i perioden fra 1. januar 2020 eller udskyde til 1. januar 2021.
Se hele artiklen her:
https://www.golf.dk/nyhed/dansk-golf-union-udskyder-overgangen-til-nyt-world-handicap-system-whs-til-1-januar-2021

 

Afslutningsfest 2019
Vi afslutter sæsonen 2019 med et brag af en fest.

Afslutningsmatchen spilles om dagen og om aftenen byder vi ind til spisning og dans.

Der bliver serveret en velkomstdrink og en dejlig buffet med to typer kød, salater og brød. Drikkevarer er for egen regning.

Hen på aftenen spilles op til dans af den DJ vi havde til jubilæumsfesten. Han vender rigtig vinyl - det bliver så skønt. Når Rosa og Allan kan - kan du også.

Pris 300 kr., som betales ved tilmelding.
Tilmelding via: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2134361

       


Kort fra bestyrelsen og ting vi arbejder med:

  • Vi har netop rundet 1500 medlemmer! Fantastisk at vi fortsat har medlemsfremgang.
  • Pågående ihærdigt arbejde med sponsering og etablering af en Short Game bane
  • Strategiudformning for OEG og fælles møder med OEGC
  • Fortsættelse af samarbejde samt kurser for hjertesyge og diabetes patienter, samt opstart af hold for veteraner og nye golfere i Odense og omegn
  • Behandling af respons vedr. restauranten, samt møder med ledelsen omkring disse.
  • Efterårsmedlemsmøde

 

Vi vil i bestyrelsen - Hans Henrik, Steen, Michael, Kasper, Daniel, Ove, Tina og Agi - ønske jer alle et godt golf efterår!

 Andre nyheder


Medlemsmøde

10-02-2020
Læs mere >


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik