Ny forpagter i Odense Eventyr Golf

d. 08-10-2019

 

Fra nytår vil der være nye dufte i restauranten i Odense Eventyr Golf. Vi har den glædelige nyhed at kunne fortælle, at Kyhn er tilbage idet de overtager driften af restauranten.

 

Odense Eventyr Golf byder 1. januar 2020 velkommen til Jeanette og Jørn Kyhn, der overtager driften af klubhusets restaurant. Forpagterne vil af mange være kendte ansigter. De har tidligere drevet restauranten i 15 år og efter 6 års fravær, er det derfor en stor glæde at de vender hjem igen.

 

Vi glæder os rigtig meget til at komme tilbage i Odense Eventyr Golf. Vi er selv golfspillere, så vi ved hvor vigtigt det er, at der er nogle gode rammer for at slutte golfoplevelsen af med en bid mad eller en tår at drikke. Samtidig er der nogle fantastiske muligheder i at drive restauranten i Odense Eventyr Golf, fordi beliggenheden og indretningen er ligeså eventyrlig som golfbanen, siger Jeanette og Jørn Kyhn.

 

I Odense Eventyr Golf ser direktør Rikke Mølhave Thorborg, og formand Hans Henrik Søllested meget frem til samarbejdet med restaurantens nye forpagter.

 

Golf handler ikke bare om at hygge sig på banen, men i lige så høj grad i klubhuset. Derfor var det en fantastisk mulighed for os, da Jeanette og Jørn Kyhn viste interesse for at komme tilbage. Vi kender dem rigtig godt og er sikker på der venter os mange gode oplevelser, siger Rikke Mølhave Thorborg. Hans Henrik Søllested fortsætter ”Vi har søsat mange nye aktiviteter, hvor det sociale er i højsædet. Her vil Jeanette og Jørn kunne supplere perfekt, da de kender klubben rigtig godt, og ved hvad der skal til”.Andre nyheder


DGU's anbefalinger fra 10. juni

10-06-2020
Læs mere >

Nyhedsbrev maj 2020

16-05-2020
Læs mere >Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik