ECCO Touren til Odense Eventyr Golf 2018

d. 02-01-2018

PRESSEMEDDELELSE

 

ECCO Touren kommer til Odense Eventyr Golf. Golfturneringen ECCO Tour kommer til Odense. Det sker fra 10.-14. september 2018, hvor de største golftalenter fra Danmark og resten af Skandinavien krydser køller på Odense Eventyr Golf til turneringen Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation.

 

I 2018 kan fynske golfentusiaster opleve golf af højeste klasse i Odense, når den professionelle golfturnering Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation kommer til Odense Eventyr Golf. Turneringen er en del af ECCO Touren, som er en tour for Danmarks og Skandinaviens allerstørste golftalenter, og den rangerer lige under den europæiske Challenge Tour.

 

Ejeren af ECCO Touren, Flemming Astrup, ser frem til topgolf på Odense Eventyr Golf:

 

”Odense Eventyr Golf er et fantastisk sted til afvikling af en stor professionel golfturnering. Bane, klubhus og træningsfaciliteter er af højeste kvalitet, og jeg er sikker på, at det bliver en spændende uge med masser af action. Der vil helt sikkert være nogle gode og kendte navne i feltet til september, og der vil helt sikkert også løbe nogle spillere rundt, som om ganske få år vil være at finde på Europa Touren. Det skal blive spændende at se, hvordan de vil angribe Odense Eventyr Golf.”

 

Begejstringen deles af direktøren hos Odense Eventyr Golf:

 

”Jeg er rigtig, rigtig glad for, at Odense Eventyr Golf kan tiltrække en stor turnering som ECCO Touren. Det er en fantastisk mulighed for os til at vise vores flotte og dejlige bane frem - både for nogle af Danmarks og Skandinaviens bedste golftalenter, for en masse golftilskuere og selvfølgelig for vores medlemmer - og det er enestående mulighed for at tilbyde golf fra øverste hylde her i Odense,” siger Rikke Mølhave Thorborg.

 

Som navnet Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation indikerer, er der tale om en velgørenhedsturnering, hvor både præmiesum og velgørenhedspuljen vil vokse frem mod turneringens start. Det indsamlede beløb deles fifty-fifty mellem et endnu ikke bestemt velgørende formål og præmiesummen, hvorfor også spillerne bidrager til indsamlingen.

 

”Jeg er meget begejstret over konceptet, og jeg håber, at der bliver samlet rigtig mange penge ind, og at turneringen i det hele taget bliver en kæmpe succes - jeg tør i hvert fald godt love, at faciliteterne er klar til september,” siger Rikke Mølhave Thorborg.

 

For de bedste golfspillere i Skandinavien er det på ECCO Touren, at talenterne begynder deres professionelle karriere og indleder jagten på det overordnede mål - en plads på European Tour. Gennem de sidste mange år har ECCO Touren har fornøjelsen af en række talenter, som man hurtigt har sendt videre i systemet. Det gælder blandt andre Thorbjørn Olesen, Morten Ørum Madsen, Lucas Bjerregaard, Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Jeppe Huldahl, Lasse Jensen, Kristoffer Broberg, Tapio Pulkkanen og mange flere dygtige spillere. 

 

Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation afvikles fra 10.-14. september og sætter punktum for Odense Eventyr Golfs 25 års jubilæum. Af lokale talenter, der forventes at være med, kan nævnes Peter Launer Bæk, Frederik Andersen og Gustav Frimodt.

 

Om Odense Eventyr Golf:

Odense Eventyr Golf er unikt beliggende tæt på både Odense og motorvejen og byder på en eventyrlig Europa Tour-bane med en mesterskabsbane med 27 huller. Banen er anlagt i et naturskønt område, som bliver gennemskåret på smukkeste vis af Elmelundbækken, der sammen med de anlagte søer og dog legs bidrager til at gøre banen til en udfordrende og spændende oplevelse. Banen har 25 års jubilæum i 2018.

 

Om ECCO Touren:

ECCO Touren er en dansk udviklingstour, der rangerer lige under den Europæiske Challenge Tour. Det er på ECCO Touren, at de bedste danskere og svenskere begynder deres professionelle karriere og derfor er ECCO Touren også drevet professionelt for at skabe de bedste rammer for talenterne. Med til at skabe økonomien for touren er en stribe store og små virksomheder lige fra ECCO, Jyske Bank, Willis Towers Watson og Bravo Tours til små tømrerforretninger, advokatkontorer og butikker.

 

 

 

 

 

 Andre nyheder


PADELTENNIS åbner mandag 15. april 2019

12-04-2019
Læs mere >

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, information og gode tilbud fra Odense Eventyr Golf

Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik