NY GOLFMANAGER I ODENSE EVENTYR GOLF

d. 03-12-2021

Velkommen til Morten Møller – vores nye golfmanager

 

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har ansat Morten Møller som ny golfmanager i Odense Eventyr Golf og Eventyr Padel fra 12. januar 2022.

Morten er et kendt ansigt i golfverdenen, med stor erfaring fra lignende job. Karrieren har blandt andet bragt ham forbi både Great Northern og senest Gyttegård Golf Klub, hvor han fungerede som Sales & Operation Manager.

Med Morten har vi fundet en person, som er meget struktureret, kendt som en synlig og afholdt leder, og som er yderst serviceminded overfor både gæster og samarbejdspartnere.

Direktør Rikke M. Thorborg fortæller om nyansættelsen:

-  Vi er meget stolte over og glade for at kunne tiltrække en kapacitet som Morten Møller, der kan hjælpe os med at fortsætte den positive rejse, vi er på i Odense Eventyr Golf”.

Morten Møller er en gammel kending på green’en ved Falen, hvor han tidligere har været medlem fra 2008 til 2017, og han ser således frem til nu at bruge sin viden og erfaring på den anden side af bordet:

- Jeg glæder mig meget til at begynde i Odense Eventyr Golf og være med til at give både medlemmer og gæster en god oplevelse i alle de fantastiske faciliteter, der gør Odense Eventyr Golf til en af de førende golfklubber i Danmark. Det bliver dejligt at komme ”hjem”, fortæller han.

Vi byder Morten varmt velkommen og ser meget frem til samarbejdet.Andre nyheder

Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik