Fynske Kaninmatcher

 

I sæsonen 2024 tilbyder vi ikke OEG-spillere at deltage i De Fynske Kaninmatcher, da der ikke har været tilstrækkelig tilslutning fra begynderne i 2023. OEG´s Begynderudvalg står for varetagelsen af matcherne, og håber at kunne stille et hold i 2025.

Formål:

Ved at deltage her, kan især nye golfspillere udvide kendskabet til andre golfbaner på det meste af Fyn, ved at spille med andre klubbers begyndere og kaniner – altså spillere på samme niveau som dig selv. Spillet er nok en konkurrence, men mest af alt en hyggelig sammenkomst, som forhåbentlig bringer nye bekendtskaber og nye golfmakkere med sig. Det vigtigste er således ikke at vinde, men at deltage.

Deltagende Fynske klubber:

Blommenslyst, Skt. Knud, Lillebælt, Odense, Odense Eventyr, Svendborg, Vestfyn, Barløseborg, Midtfyn, Langesø, Langeland, Sølykke og Faaborg.

Hvem kan deltage:

Alle OEG-medlemmer kan deltage, hvis man ligger i handicap 36,1-54(72) og man er fyldt 18 år ved turneringsårets begyndelse.

Prøvemedlemmer der har ret til at spille stor/lille bane kan deltage i Kaninturneringen.

Det er ikke et krav, at man deltager i Begynderudvalgets tirsdagsaktiviteter – Dog vil de der gør, have fortrinsret til at deltage på holdet.

En spiller, som har spillet sig ned under handicap 36,1, må op til 6 dage efter deltage i en Kaninmatch, men i sit nye handicap. Det er således ikke sikkert at man kan deltage på holdet hele sæsonen.

Spilleform:

9-hullers stableford med gunstart (Det samme som du spiller om tirsdagen, hvis du deltager der).

Holdet:

Holdet består af 4-9 spillere. Både damer og herrer kan deltage. Det behøver ikke at være de samme i alle matcher, så kan man kun nogle gange, er man også velkommen til at melde sig til holdet.

Hvis klubberne ikke stiller med samme antal spillere, udgår resultaterne med de laveste scores i udregningen af det samlede matchresultat.

Socialt samvær:

Hjemmeklubben arranger normalt spisning eller andet socialt samvær efter spillet. Ægtefæller til spillerne er velkomne til at deltage i dette. Forud for matchen afgives bindende tilmelding samtidig med at holdet tilmeldes. Kaninlederne sørger for det. Spisningen er til en pris på ca. 100,- kr.

Turnerings Fee:

Det er intet tilmeldingsgebyr.

Tilmelding til holdet, eller vil du bare vide mere:

Kontakt

Niels-Peter Tougaard Aksel Nørtranders Ralph Grønnegaard Larsen
Begynderudvalget Begynderudvalget Formand for Begynderudvalget
Tlf.: 2635 5867 Tlf.:  Tlf.: 2284 0536
Mail:nptougaard@gmail.com Mail:enortranders@gmail.com Mail:rglprivat@gmail.com

 

Tidspunkt for matcherne:

Som udgangspunkt ligger matcherne på søndage med mødetid kl. 14:00 og Tee Off kl. 14:30.

Afslutningsmatch:

Der spilles finale om Kaninmesterskabet mellem de 3 puljevindere.

Alle der har deltaget i en eller flere af matcherne kan deltage, også selv om de er blevet handicapspillere i løbet af sæsonen. Kaninlederne er også velkomne til at deltage.


 

 Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 20 10) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik