Et golfeventyr i Odense

 

Hos Odense Eventyr Golf venter - helt bogstaveligt - en eventyrlig Europa Tour-bane på dig. Vi tilbyder en særdeles velholdt mesterskabsbane med 27 huller anlagt i et naturskønt område med et meget varieret terræn, som bliver gennemskåret på smukkeste vis af Elmelundbækken, der sammen med de anlagte søer bidrager til at gøre banen til en udfordrende og spændende oplevelse.

 

Optimale forhold til alle golfspillere

Vi har et dejligt klubhus med gode omklædningsrum, sauna, stor pro-shop, mødelokaler samt café og restaurant med panoramaudsigt. Udsigten over banen viser Odenses skyline i horisonten - en smuk blanding af by og natur.

 

Odense Eventyr Golf tilbyder fantastiske forhold for den almindelige golfspiller, og for de mere ambitiøse golfere har vi desuden tilknyttet egne PGA-trænere, der giver dig optimale muligheder for at forbedre dit golfspil.

 

Elitespillere udklækkes også på banen, hvilket tydeligt blev bevist, da klubben vandt guld ved Danmarksmesterskaberne for hold i Elitedivisionen.

Odense Eventyr byder desuden på en DGU-rated 9-hullers Pay & Play bane i høj kvalitet med både par 3 og par 4-huller samt sø, doglegs, velplejede greens og oplyst, overdækket drivingrange. Samlet banelængde er 1469 m.

 

Det er nemt og hurtigt at blive medlem hos Odense Eventyr Golf. Her er du blot få klik fra adgang til en af Danmarks bedste golfbaner, moderne faciliteter, smukke omgivelser samt landets bedste og bredeste medlemsfordele for både klubgolfere og elitespillere.


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik