Golf for sjov

Golfpakker til alle

Golfpakker og tilbud

Prøv at spille golf med dine venner, familie og/eller kollegaer. Golf er sjovt - også for dem, der ikke har prøvet det før. Er I en gruppe, der har lyst til at opleve en sjov dag på en rigtig golfbane, tilbyder Odense Eventyr Golf Center mange forskellige golfoplevelser. Alle pakker er inkl. lån af bag med 4 jern og 1 putter pr. pers. samt bolde til øveområderne samt Pay & Play banen, en startpakke med blyant, tees og pitchfork. Vores PGA Pro står for al instruktion og forbereder jer til at spille Pay & Play- og/eller puttingbanen.
 

I kan fuldende jeres besøg med morgenmad, frokost, aftensmad og/eller snacks i Odense Eventyr Golf Restaurant.


Play Pakke:

Pakken indeholder en times introduktion til golfens basale færdigheder, sikkerhed og en kort introduktion til spillets regler. Dette er efterfulgt af en 9 hullers golfturnering på Pay & Play banen. Denne pakkes anbefales til familier, små grupper og små firmaudflugter (dvs. højst 24 personer). Pakken kræver en minimumsbetaling for 5 personer.

Pris pr. pers.:   295,-

For dig under 15 år:   215,- 
Medbringes eget udstyr fratrækkes kr. 50,- pr. pers. (1 sæt pr. pers.)
Se Pay & Play tilbud her!


Play Pakke - Udvidet Standard 
Pakken indeholder 1½times instruktion i simpel golfteknik, sikkerhed og en kort introduktion til spillets regler. Herefter sætter træneren jer i gang med en 9 hullers golfturnering på Play & Pay banen. Efterfølgende er der mulighed for en 10 hullers puttingkonkurrence, som I selv står for. (Op til 20 deltagere pr. træner) Denne pakke er til dem, der ønsker mere fællestræning og efterfølgende tid på egen hånd.

Pakken kræver en minimumsbetaling for 11 personer.

Pris pr. pers.:   350,-

Medbringes eget udstyr fratrækkes kr. 50,- pr. pers. (1 sæt pr. pers.)


Play Pakke - Udvidet Premium 
Pakken indeholder 1½ times instruktion i simpel golfteknik, sikkerhed og en kort introduktion til spillets regler. Instruktionen vil være en blanding af holdtræning og personlig instruktion. Det giver hver enkelt deltager de bedste forudsætninger for at få en uforglemmelig dag på golfbanen. Træningen følges op af en 10 hullers putte-konkurrence, inden trænerne sætter jer i gang med en 9 hullers golfturnering på Pay & Play banen.

(Op til 10 deltagere pr. træner) Denne pakke er til dem, der vil lidt mere eller til større grupper og firmaarrangementer. Pakken kræver minimumsbetaling for 5 personer.

Pris pr. pers.:   450,- 
Medbringes eget udstyr fratrækkes kr. 50,- pr. pers. (1 sæt pr. pers.)


Puttekonkurrence

Pakken indeholder en times introduktion til golfens basale færdigheder.Introduktionen er efterfulgt af en 10 hullers puttekonkurrence. Arrangementet forventes at tage ca. 1½ time.

Pris pr. pers.:   175,-


Golf for skoleklasser
Brug et par idrætstimer eller lav en skoleudflugt til Odense Eventyr Golf Center. Til en skolepakke hører der 1 times instruktion, hvor sikkerhed, grundlæggende golfteknik og spillets regler gennemgås. Der vil naturligvis blive differentieret i forhold til klassetrin.

Efter instruktionen vil der være mulighed for at spille på vores 6 hullers Par 3 bane (tager ca. 1 time), eller vores 9 huls Pay & Play bane (tager ca. 2 timer).

Pris pr. pers. på Par 3 banen:   30,-

Pris pr. pers. på Pay & Play banen:   80,-

Hertil kommer instruktion:

Op til 12 personer:   650,-

Op til 24 personer:   1.100,-


Instruktørassistance
Du kan give spillet på Pay & Play banen en ekstra dimension med hjælp fra vores PGA instruktører. Instruktøren hjælper og coacher spillerne - rundt på banens 9 huller - i forhold til erfaring og niveau.

Pris pr. Pro:   1.750,-
Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik