Generalforsamlingen 2015

15-04-2015 kl. 11:12
Eddie Bugge
Bruger oprettet 15-04-2015
Antal indlæg: 1
Så er første generalforsamling afholdt af den nye bestyrelse. En ganske udmærket generalforsamling, med en flot beretning af formanden Jess Heilbo. I beretningen blev der fortalt, at bestyrelsen vægter åbenhed meget højt, hvilket også er på sin plads.
Dem af jer der med på generalforsamlingen ved at jeg havde et forslag med vedr. frie træningsbolde. Det blev desværre nedstemt, og det er der ikke noget at gøre ved. Jeg tager det som det det er, men måden mit forslag blev behandlet på er jeg bestemt ikke tilfreds med.
Mit forslag medførte en del debat, og startede med at formanden på det kraftigste frarådede de fremmødte at stemme for forslaget. Uden nogen form for begrundelse! Senere ville et medlem hører hvad det kostede at drive rangen, og svaret fra Pihl var, at hun kendte et tal men ville ikke oplyse det endnu! OK hvad med åbenheden? Hvor var den nu lige henne? At Pihl gentog sig selv et par gange gjorde ikke udtalelsen mindre mærkelig.
I løbet at debatten bad jeg om mikrofonen for at fremføre mine tanker, hvilket medførte at Jess begyndte at afbryde min tale. Det er ikke acceptabelt, og især ikke fordi han senere fremført at mikrofonen skulle rundt så man ikke talt i munden på hinanden. Jess – det var sgu ikke i orden!
Prisen på bolde blevet nævnt til ca.3,00 pr. kurv hvis man havde købt et kort til 300 kurve. Fint – men er det så kostprisen eller indeholder den fortjenesten til baneejeren. Ikke fordi baneejer ikke må tjene penge, det skal man for drive en forretning, men lad os nu få at vide hvad der er af økonomi driften af rangen. Så hemmeligt kan det da ikke være.
Personlig kender jeg medlemmer der er i klubben hver dag, hvor de slår ca. 4 kurve ud pr. dag. Det bliver altså til en del penge i løbet af året. 300 dage x 4 kurve à 3,00 = kr. 3600,00! Det er da en slat!
Nogen tror at jeg taler om mig selv, men det er ikke tilfældet. Der tale om andre.
Forestil jer at medlemmer af en håndbold-eller fodboldklub selv skulle betale for træningsboldene hver gang de gik til træning! Resultatet kan man nok tænke sig til.
Det burde være muligt for bestyrelsen at finde en løsning, hvor, - hvis der ikke bliver frie bolde, - så bliver en ordning hvor man betaler et engangsbeløb pr. år, hvorefter der så er frie bolde.
Nu blev forslaget nedstemt og det respektere jeg.
17-04-2015 kl. 18:02
Klavs
Bruger oprettet 20-10-2014
Antal indlæg: 12
Jeg er enig med Eddie her. Jeg kunne beklageligvis ikke deltage til forsamlingen - ellers havde jeg også kæmpet for de frie bolde, eller i det mindste et årligt engangsbeløb.

Jeg synes man kan stille spørgsmål til hvorledes forretningen drivers angående trænings-bolde, hvis det skal koste 3600 kroner ekstra om året oven i Fyn's i forvejen dyreste kontingent.

Personligt bruger jeg ca. 1500-1700 kroner ekstra på bolde hvis jeg kigger på årligt forbrug. Det vil sige det pludselig skal koste mig 8100 kroner om året at spille hos Eventyrgolf.

Der må da kunne findes en løsning på en fast pris? - Det kunne være rart med den såkaldte åbenhed, så vi vidste hvor meget det koster at drive den Driving Range. Måske bliver os uforstående mennesker klogere når vi hører beløbet.

Ser frem til et konstruktivt svar.

vh Klavs.

21-04-2015 kl. 09:01
Lars Elbrønd
Bruger oprettet 15-02-2013
Antal indlæg: 15
”Hej Eddie og andre storforbrugere på drivingrange
På generalforsamlingen gjorde bestyrelsen det klart, at en aftale om frie bolde ville være økonomisk uansvarligt, da det ville betyde at egenkapitalen meget hurtigt ville blive spist op.
Efter debatten på generalforsamlingen og indlæggene her på siden har 3C formuleret et tilbud, der i nogen grad imødekommer de ganske få medlemmer, der slår mere end 300 spande bolde ud på et år.
Tilbuddet er, at der kommer en ny vare på hylderne: Chip med 600 træk, Pris 1.595 kr..
Det betyder at prisen på spand 301 til 600 er 2 kr. Det mener bestyrelsen er et godt initiativ, og selv om det ikke er det samme som frie bolde; er det et rimeligt resultat af de drøftelser, vi i forbindelse med forslaget på generalforsamlingen har haft med 3C.”

På bestyrelsens vegne
Jess Heilbo

Underpunkter til Skjult indhold



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik