Mindeord om Henning Aalund

d. 29-01-2020

Mindeord på vegne af Odense Eventyr Golf og alle Henning Aalunds venner

 

Vores gode ven Henning Aalund sov stille  ind tirsdag den 21. januar efter lang tids sygdom med op- og nedture. Indtil kort tid før, udviste han det livsmod, og utroligt positive sind, der havde præget ham gennem mange, mange år.

 

Indtil sin pension arbejdede han som kriminalopdager ved Odense politi. Som en fra hans meget store vennekreds spøgagtigt nævnte, var han verdensmester i uopklarede sager. Det var dog en sandhed med meget store modifikationer, idet vennerne altid oplevede, at han var meget omhyggelig med sine ting og satte en stor ære i, at alt forløb på den bedste måde, og som det skulle. I fritiden var han meget diskret om sit arbejde, og vi fik aldrig en dyb indsigt i hans gøremål. Det kom dog frem, at han i de senere år specielt blev benyttet til afhøring af mindreårige. Han kunne tale med alle, og alle ville gerne tale med Henning, netop fordi han havde så stor empati og omsorg for andre.

 

I hele sit liv var han aktiv sportsudøver, og på et tidligt tidspunkt blev han grebet af alpint skiløb. Han indså, at det var vanskeligt rent økonomisk at få tilfredsstillet denne sportsgren med sin tjenestemandsløn, og straks tog han stort kørekort og fragtede glade, danske skisportsentusiaster til og fra Alperne. Så blev der også tid til at spænde egne ski på i nogle dage. Senere blev Henning også optaget af golf, og han var i alle årene begejstret for tiden på banerne. Til det sidste var han en kærkommen hjælper med baneservice og ved afvikling af større arrangementer. Henning blev en del af ”Eventyr-familien” og var en stor hjælp for både greenkeepere og os i sekretariatet. Han var en et meget fint menneske, som man altid kunne regne med.

Det blev til 2 x ”Hole in One” i golfkarrieren – det er meget få golfspillere, der kan prale af det, men Henning nævnte det blot i en sidebemærkning.

 

Der kan ikke skrives om Henning uden også at nævne, at han var glad for et glas øl i ny og næ – med eller uden mad til. Det var altid dejligt at mødes med ham på Lørups og få en god sludder om dagens oplevelser og hvad der ellers rørte sig i samfundet. Det var svært at få plads i baren, når Henning havde indtaget sin yndlingsplads. Det var naturligvis også Henning, der overtalte Kim Larsen til at give en minikoncert i kantinen på Politigården, efter de havde løst en opgave for Kim. I de sidste mange år blev besøget i byen sluttet af med en stille stund i kolonihavehuset, og det han ikke der selv kunne magte eller nå at udføre, blev altid løst af venlige mennesker, der tilbød sig.

 

Henning var livskvalitet på et meget højt plan.

Vi i Eventyrgolf har mistet en god ven og vil savne ham utroligt meget.

 

Æret være hans minde.

 

Henning bisættes fra Kirkegårdskapellet, Heden 5, 5000 Odense C på fredag den 31. januar kl.15.00.



Andre nyheder


Underpunkter til vis nyhed boks2



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik