Firmaarrangement

Company Days

Gør jeres næste kunde- eller personalearrangement til en uforglemmelig oplevelse.

 

Odense Eventyr Golf har rammerne, som kan gøre jeres næste firmaarrangement unikt. Gennem flere år har vi samlet erfaringer fra vores mest populære firmaarangementer og udviklet fleksible tilbud, som vi mener kan dække ethvert firma's behov.

 

Vælger I at holde firmaets næste arrangement hos Odense Eventyr Golf, vælger I også professionel rådgivning og tilrettelæggelse fra start til slut. På den måde har I som kunde sikkerhed for, at jeres arrangement forløber optimalt - og vores dygtige trænere tager hånd om jeres gæster - uanset om de er golfere eller aldrig har prøvet at spille golf før.

 

Odense Eventyr Golf kan tilbyde følgende:

- Optimal banestandard med 27 huller på 3 sløjfer

- 9-hullers Pay & Play bane og 6-hullers Par 3 bane (begge baner med adgang for alle)

- Overdækket og oplyst driving range

- 2 putting-greens

- Indspils- og øveområder

- Et 100 ha stort bynært område, som også ligger tæt på motorvejen og centralt i landet

- Golfshop

- Restaurant med udsigt over banen

 

Vi står gerne for matchledelse, som inkluderer turneringsopsætning i Golfbox, check-in, startlister m/firmalogo, scorekort m/deltagernavn, indtastning af scorekort efter runden, udbringning/indhentning af indlagte konkurrenceflag  overdragelse af resultater, bordkort m/holdnr. og firmalogo, program og matchproportioner m/firmalogo samt velkomstskilte m/firmalogo.

 

Herudover kan vi tilbyde vores kunder baneguides, poletter til driving range, buggies, udbringning af baneforplejning, flagallé, kundens egne reklameskilte/flag/banner opsat på bane eller ved klubhus, hulflag udskiftes til kundens egne flag, 18 valgte huller klargøres til Europatour-standard, foto og filmcrew, mulighed for pause ved eksempelvis 9. hul til forfriskning, barbeque, pølsevogn e.lign., og vi er fleksible efter vores kunders ønsker.

 

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen på Odense Eventyr Golf og skal gøre vores yderste til, at jeres arrangement bliver så vellykket som muligt.

 

Kontakt os på:

Odense Eventyr Golf

Falen 227

5250 Odense SV

Tlf.: 6565 2020

Mail: info@oegc.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, information og gode tilbud fra Odense Eventyr Golf

Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik