Velkommen som​ medlem i Odense Eventyr Golf Erhvervsklub!


Bliv medlem i Odense Eventyr Golf Erhvervsklub

I Erhvervsklubben samles stort set alle klubbens sponsorer, med fælles interesse for golfsporten, og for at dyrke det sociale og kommercielle netværk i klubben.


Odense Eventyr Golf Erhvervsklub afholder 5-6 golfmøder årligt, hvor vi spiller en golfmatch der efterfølges med en komsammen over en bid mad samt en præsentation eller let foredrag af et medlem eller en gæst.

 

Kontakt venligst:

Sune Heilbo for mere info om Erhvervsklubben.

she@ose.dk

Tlf. 24974410

Velkommen som​ medlem i Odense Eventyr Golf Erhvervsklub !

 

Tryk venligst her for at læse Erhvervsklubbens vedtægter.

 

Køb Favorit Support og støt Odense Eventyr Golf Klub

Favorit Support er et markedeselprodukt og samtidig et sponsorkoncept fra Energi Fyn, hvor din virksomhed kan vælge at støtte Odense Eventyr Golf Klub via sit elforbrug - uden at det koster ekstra.

 

Med Favorit Support kan din virksomhed sikre kontant støtte til Odense Eventyr Golf Klub, og I er således med til at gøre en forskel for kultur- og idrætslivet på Fyn. Den eneste forudsætning er, at elforbruget skal være over 100.000 kWh om året.

 

Favorit Support gør en forskel

 

En Favorit Support-aftale består af to elementer; et konkurrencedygtigt markedselprodukt og en investering i elmarkedet. Investeringen foretager Energi Fyn, og den er selvfølgelig uden omkostninger og risiko for virksomheden. Afkastet af investeringen tilskrives Odense Eventyr Golf Klub, som I har valgt at støtte i Favorit-aftalen.

 

Eksempelvis vil en virksomhed med et årligt elforbrug på 500.000 kWh og en Favorit Support-aftale, i løbet af et par år, kunne generere et supportbeløb til en klub på cirka 6.000 - 8.000 kr. pr. år.

 

Med Favorit Support får både din virksomhed, Odense Eventyr Golf Klub og Energi Fyn glæde af elforbruget. Det er kort sagt en vindersituation for alle parter.

 

For mere info kontakt:

 

Salgskonsulent Henning Ley-Frantsen, telefon: 63 17 26 67, e-mail: hlf@energifyn.dk

 

 

 

Underpunkter til ErhvervsklubOdense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 20 10) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik