Golf er svært nok i forvejen....

så der er ingen grund til at gøre det sværere ved at spille med udstyr der ikke passer til dig og dit sving. I Eventyr Golfakademi vil vi gerne hjælpe dig med at du har det rette udstyr, så du kan få mest mulig glæde ud af golfspillet. 

 

Customfitting af golfudstyr

Næste gang du skal have en ny driver, hybrid eller et jernsæt , så gør dig selv den tjeneste at få en customfitting. Vi er trods alt ikke alle bygget ens, og vores sving er nok endnu mere unikke, derfor giver det god mening når vi har brug for forskellige specifikationer på vores udstyr.

 

Vi bruger Trackman til vores customfitting. Trackman er en radar, der kan måle din swingspeed, launc angle, spin rate, længde på slaget etc. Kort sagt måler den næsten alt der er værd at vide om boldens flugt og køllens bevægelse i træføjeblikket. Det sætter os i stand til at finde det udstyr der passer dig.

 

I Eventyr Golf kan du følge dine slag i fuld længde når du prøver nyt udstyr, i modsætning til de indendørs stationer hvor et net kommer i vejen. Det mener vi også er en vigtig del af det at vælge nyt udstyr.

 

Vi har adgang til meget demoudstyr fra Cobra og Titleist til daglig, så du kan altid booke en lektion ved os og notere, at du ønsker at prøve ny driver, jern etc. Bestiller du en customfitting, er den gratis såfremt du køber udstyret i shoppen. 

 

 

Demodage i Odense Eventyr

Selvom vi har meget demoudstyr i Odense Eventyr til hverdag, kan det ikke hamle op med når vi afholder demodage. Se herunder hvornår årets demodage er placeret og sæt det i kalenderen. Vi vil anbefale at du booker tid, hvis du har ønske om at blive fittet til nye køller eller jernsæt ved en demodag. Du vil dog altid være meget velkommen til at komme uanmeldt og prøve kræfter med udstyret.

Kommende demodage:

Cobra Demodag 
Onsdag d. 19. juni 13:00-18:00

 

Titleist Demodag

Ny dato på vej!


 

Du booker tid til demodagen via info@eventyrgolfakademi.dk eller 65652020.

 

 

Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik