Velkommen til Onsdagsdamerne

 

Onsdagsdamerne er en klub i klubben, hvis formål er at samle så mange som muligt af klubbens kvindelige golfspillere til en hyggelig golfdag hver onsdag og at fremme det sociale samvær og styrke klubånden.

Vi lægger vægt på en sjov, uformel og hyggelig omgangstone og at vi kommer til at spille golf med mange forskellige herlige kvinder. Du er mere end velkommen, hvis du er kvindeligt medlem af OEGK, over 18 år og ved sæsonstart har et handicap på 40 eller derunder.

 

Som et tilbud er der lodtrækning kl. 9.45 hver onsdag. Man møder op og lægger sit scorekort i bunken og så trækkes der lod om, hvem man skal spille sammen med. Derved får man mulighed for at spille med mange forskellige.

Om eftermiddagen er der også stort fremmøde - vi starter fra kl. 15:00, her er der ingen lodtrækning, vi mødes på puttinggreenen og her finder du en eller 2 at spille med og herefter går vi bare ud efterhånden, som det passer. Der vil altid være nogen, der først kan være klar til kl. 16.30 ca., men en fra bestyrelsen sørger for alle vil have en spillemakker. Bortset fra disse to tider, kan der frit startes ud hele dagen, dog skal man min. være 2 onsdagsdamer; husk altid at booke tid i Golfbox.

 

Vi spiller i en A og en B række og vi spiller 3 serier pr. sæson med tilhørende serieafslutning, hvor vi har præmieoverrækkelse. Ud over dette, spiller vi om at blive Årets Golfer (flest point over hele sæsonen). Om onsdagen spiller vi primært stableford fra tee 51, men et par gange skifter vi teested for variationens skyld. Ligeledes har vi 1-2 runder slagspil fra tee 51 og vi har 1-2 runder, hvor vi kun må spille med jern, der er dog frit valg mellem driver/køller/jern fra Tee sted.

Derudover har vi en hulspils turnering onsdagsdamerne imellem. Vi har også en forrygende afslutningsturnering, hvor vi spiller en PRO AM, individuel A og B række og hvor vi holder fest om aftenen. Ud over serievinderne kårer vi denne aften også Årets Golfer samt hulspilvinderen.

Se Turneringsprogram på Onsdagsdamernes opslagstavle og facebookgruppe ”Onsdagsdamerne – Odense Eventyr Golf.

 

Vi holder generalforsamling i marts måned, hvor vi vælger bestyrelsen, som i øjeblikket består af 5

medlemmer og 2 suppleanter. Indkaldelse til generalforsamling vil blive annonceret med minimum 1 måneds varsel.

Udover at spille om onsdagen, arrangerer vi en masse andet i løbet af sæsonen. Der er f.eks. et vinterarrangement som ikke har med golf at gøre, det er rent hygge, hvor vi spiser, snakker og måske er der et festligt indslag. Vi har en årlig udflugt til en fremmed bane, hvor der spilles en turnering med efterfølgende spisning og præmieoverrækkelse. Vi deltager i Kræftens Bekæmpelse PINK CUP turnering, hvor vi samler penge ind og støtter brystkræftsagen. Vi deltager i Lady Fyn, som er en turnering for de fynske dameklubber, hvor man kæmper om Lady Fyn pokalen.

Og så har vi en årlig "Damernes kamp om Odense" hvor vi spiller mod Odense Golfklub

 

At deltage i onsdagsdamernes matcher er ikke gratis - men næsten:

Du kan deltage i samtlige matcher (Pink Cup undtaget) for et årligt matchfee på kr. 600.

Dette dækker også deltagelse i afslutningsmatch med efterfølgende spisning og musik og dans.

 

Nye Onsdagsdamer kan deltage 2 gange uden betaling, inden man beslutter sig for, om man ønsker at være med.

 

Sæson-matchfee 650,- skal overføres til klubbens konto nr.: 7045 0001265089 senest den 10. april. Husk at oplyse DGU nr og navn.

 

Datoer og opslag om ovenstående arrangementer kan findes på Onsdagsdamernes Facebookside og på opslagstavlen i klubben.

 

Vi håber at se dig om onsdagen til nogle hyggelige golfoplevelser. Måtte du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte en af os i bestyrelsen.

 

  

 

 

Kontaktpersoner:

 

Formand og Golfbox

Kirsten Sidelmann

22 61 40 15 - k.sidelmann@dsa-net.dk

 

Kasserer

Karen Christensen

29 21 05 46 - karenellekaersvej@gmail.com

 

Golfbox 

Gitte Bovbjerg

28 45 47 65  - bovbjerggitte@gmail.com

 

Sponsorer og præmier

Lone Topp

40 83 52 35 - lonetopp55@gmail.com

 

Sponsorer og præmier

Helle Nørlem
29 84 64 34 - hellenorlem@gmail.com

 

Underpunkter til OnsdagsdamerneOdense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik