Mandagsmix forår start

Information
Dato:Mandag d. 17 april
Tidspunkt:Løbende start fra kl. 16.00-17.30
Beskrivelse

MANDAGS MIX – 9 hullers golf

Vi spiller 9 hullers golf om mandagen i mixede hold af mænd og kvinder. Vi håber det giver et mix på det sociale, så vi alle kommer til at lære hinanden meget bedre at kende. Dette er både for nye i klubben og for etablerede spillere, der gerne vil lære andre spillere at kende.

Det praktiske:

Der spilles hver mandag eftermiddag og ved tilmelding vælger man en ønsket starttid i 3 intervaller mellem 16.00 - 17.30. Jo flere intervaller du kan spille, jo nemmere er det at mikse holdene fra gang til gang.

I 2023 starter vi den 17. april og slutter den 25. september (dog ikke i juli måned)?.

Vi spiller stableford og alle i bolden spiller fra valgfri tee. Men husk at følges ad - vær nysgerrig på dem du spiller med. Det kan jo være du får en ny god ven og spillemakker:-)

Du skriver selv dit scorekort ud til den rigtige bane, og møder op lidt før, så du kan følges med dit hold til teestedet.

Der er ikke krav om at du melder dig hos os på dagen, men vi tilstræber at der en fra Mandagsmix-udvalget til stede hver mandag til at byde velkommen og ”holde styr på” at alle er ankommet. Vi mødes ved puttinggreens.

Man står selv for indbyrdes i bolden at aftale eventuel indberetning af scores.

Vi har også indimellem taget imod ”sidste øjebliks tilmeldinger” og forsøgt at finde plads på en allerede planlagt bold. Så hvis du i løbet af mandag finder ud af at du godt kan nå det, så mød op – og vi ser på om der kan blive en plads til dig. Det er dog VIGTIGT at du efterfølgende bliver registreret på startlisten, så vi altid har styr på deltagere og holdfordelingen.

Tilmelding skal ske via golfboks frem til søndag kl. 15 og vi sender startlisten ud søndag aften.

Prisen for at deltage er 0 kr.

Læs eventuelt mere om Mandagsmix på Odense Eventyr Golfs hjemmeside under ”Medlem”. Her kan du også finde billeder og kontaktinformationer på Mandagsmix udvalget.

Vi glæder os til at se dig til nogle hyggelige timer om mandagen!


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 20 10) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik