Banetilladelse

For at få banetilladelse skal du have gennemført DGU's online regelprøve samt 1 banevandring.

 

Du finder DGU’s online regelprøve her: www.danskgolfunion.dk/regelproeve

 

Datoer for banevandring finder du under klubturnering i Golfbox, hvor du tilmelder dig.

 

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte formand for Regel- og Handicapudvalget Tina Gammelgaard

mobil 42 98 82 39 eller på mail tigam@icloud.com

 

MULIGHEDER FOR SPIL PÅ BANEN INDTIL NÆSTE BANEVANDRING

Ligger du under hcp 54 må du gerne gå på 9-huls banen med en spiller der har banetilladelse, så vedkommende kan lære dig om regler og etikette på banen.

Ligger du i hcp 48 må du gå på 18-huls banen med en spiller med banetilladelse.

Dansk Golf Union har lavet en række let forståelige regelvideoer om gængse situationer du kan komme ud for på banen. De kan være gode at kigge igennem, hvis der er lang tid til du kan komme med på næste banevandring eller inden du tager regelprøven. Du finder videoerne her: www.golf.dk/regelvideoer

 

HVORNÅR ER DU BEGYNDER/KANIN? - HVAD HVIS DU RYGER OVER GRÆNSEN?

Begynder: hcp 54

Kanin: hcp 53,9 – 40,1

Vi opfordrer til, at du altid indberetter din score i Golfbox efter din spillerunde. På den måde får du et retvisende hcp, der afspejler din nuværende spillestyrke. Du skal ikke være bekymret for at miste din ret til at spille på banen. Har du har gennemført regelprøve og banevandring og dit hcp kommer over grænsen igen, skal du blot henvende dig i shoppen, så de kan give dig tilladelse til at booke tider på banen.

 

HVAD ER KONSEKVENSEN VED AT SPILLE UDEN BANETILLADELSE?

Vi opfordrer til, at du så hurtigt som muligt får taget regelprøve og banevandring, da det er til gavn for alle, at du lærer hvordan du passer godt på baneanlægget og skaber flow i spillet. Ved banekontrol kan du risikere at miste din spilleret, hvis kravene ikke er opfyldt.

Underpunkter til BegyndereOdense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik