Tirsdagsspil for begyndere og kaniner

 

Begyndere (hcp 54) spiller på Pay & Play banen.

Du skal tilmelde dig i Golfbox under klubturnering, hvor du finder Begynderturnering. Har du ikke fået medlemsnr. endnu, møder du blot op på selve dagen.

 

Kaniner (hcp 53,9 - 36,1) spiller på 9-hulsbanen fra tee 51. 

Du skal tilmelde dig i Golfbox under klubturnering, hvor du finder Kaninturnering.

Kaninturneringen er for dig, der er ved at spille dig ned i handicap for at få banetilladelse til 18-hulsbanen.

Når du har spillet dig ned til hcp. 40, har deltaget i Lektion 1-2 og 3, har gennemført DGU-Regelprøven online, samt har været på banevandring, kan du få banetilladelse. Du kan dog fortsætte som Kanin til du når under 36,1, og her efter kan du spille med sæsonen ud.

 

Du kan læse mere om Lektionerne 1-3 her:

Lektion 1

Lektion 2

Lektion 3

 

Det koster kr. 15 at deltage i henholdsvis begynder- eller kaninturnering og du skal indbetale på MobilePay 882112. Du skal fremvise kvittering for betaling, når du ankommer.

 

Meld din ankomst ved skranken over for damernes omklædningsrum i god tid, så det praktiske er på plads, inden der er fælles information til begyndere og kaniner. Vi tilstræber at være til stede fra kl. 16.00 til at tage i mod dig.

 

Du skal printe et scorekort fra automaten ved shoppen inden vi afholder fælles info kl. 16.30.

 

Efter en kort information, går Begynderne derefter i samlet flok med hjælper(e) til Pay & Play banen. Her får de anvist hvilket hul de skal starte på. Kaninerne går med deres hjælper til det hul de får anvist.

 

Der er gunstart kl. 17.00 for både begyndere og kaniner.

 

Det er vigtigt, at du afleverer dit scorekort, straks efter runden er slut. Det skal være let læseligt og underskrevet af både dig og din markør. Er du i tvivl, så spørg hjælperen til råds, der har været med jer på banen.

 

Vi opfordrer til, at du mødes på terrassen eller i restauranten efter spillerunden, med dem du har spillet sammen med. På den måde får du skabt et netværk og evt. fundet nye spillemakkere til andre dage i ugen.

 

Begynder- og Kaninudvalget kårer den 1. tirsdag i hver måned "Månedens spiller". 

 

Datoer 2024:

Opstart tirsdag den 02. april

Sommerafslutning tirsdag den 25. juni

Sommerpause i juli

Opstart tirsdag den 6. august

Sæsonafslutning lørdag den 05. oktober

 

Venlig hilsen

 

Begynder- og Kaninudvalget

Underpunkter til BegyndereOdense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 20 10) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik