Forretter:
Laks – rugbrød – æble - peberrod
Røget laksetatar med syltet æbler, peberrodsskum og rugbrødscrumble
Blomkål – mandler – kammusling - persille
Bagt blomkål serveret på pure af blomkål, hertil stegte kammuslinger, crudit,
saltede mandler og persilleolie
Hovedretter (fadserveres 2 gange)
Oksemørbrad – svampe – pebersauce – Pom. Anna
Svampe indbagt oksemørbrad serveret med pebersauce og pom Anna, hertil sæsonens garniture
Unghane – serrano – sauce moutarde - kartoffel
Canneloni af unghane med fyld af serranoskinke, serveret med sauce moutarde og pom. røsti, hertil sæsonens garniture
Desserter:
Citron – hvid chokolade – marcipan - bær
Citronkage med marcipan, citron mousse, brændt hvidchokolade og ganache, hertil bærsorbet
Brombær – hasselnødder – mælkechokolade - skovsyre
Brombærmousse på mælkechokoladebund med hasselnøddeknas og skovsyre
* * *
3 retter pr. pers. 389,00
Som 8 timers all inclusive arrangement
incl. velkomstbobler, menu, husets hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 829,00
(maks. 8 timers arrangement, herefter + kr. 2000,00 pr. time samt drikkevarer efter forbrug)
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00
Har du andre ønsker til menuen, så kontakt os, og vi finder en løsning.
Alle priser er med forbehold for uforudsete hændelser, pristalsreguleringer m.m.
Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik