Sæsonmenu, August - oktober

 

Forretter:

Laks – rugbrød – æble - peberrod

Røget laksetatar med syltet æbler, peberrodsskum og rugbrødscrumble

 

Blomkål – mandler – kammusling - persille

Bagt blomkål serveret på pure af blomkål, hertil stegte kammuslinger, crudit,

saltede mandler og persilleolie

 

Hovedretter (fadserveres 2 gange)

Oksemørbrad – svampe – pebersauce – Pom. Anna

Svampe indbagt oksemørbrad serveret med pebersauce og pom Anna, hertil sæsonens garniture

 

Unghane – serrano – sauce moutarde - kartoffel

Canneloni af unghane med fyld af serranoskinke, serveret med sauce moutarde og pom. røsti, hertil sæsonens garniture

 

Desserter:

Citron – hvid chokolade – marcipan - bær

Citronkage med marcipan, citron mousse, brændt hvidchokolade og ganache, hertil bærsorbet

 

Brombær – hasselnødder – mælkechokolade - skovsyre

Brombærmousse på mælkechokoladebund med hasselnøddeknas og skovsyre

 

* * *

 

3 retter pr. pers. 389,00

 

Som 8 timers all inclusive arrangement

incl. velkomstbobler, menu, husets hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 829,00

(maks. 8 timers arrangement, herefter + kr. 2000,00 pr. time samt drikkevarer efter forbrug)

 

Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00

 

Har du andre ønsker til menuen, så kontakt os, og vi finder en løsning.

Alle priser er med forbehold for uforudsete hændelser, pristalsreguleringer m.m.

 

 

Underpunkter til Selskaber



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 20 10) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik