Januar - marts

Forretter:

 

Kulmule - Selleri - Vin Blanc - Sprødt

Stegt kulmule serveret med bagt selleri Vin Blanc og chips

 

Kylling – Kapers – Bitre salater – Tomatmayo

Confiteret kyllinge rilette serveret med friteret kapers, bitre salater tomatmayo og sprødt skind

 

 

Hovedretter:

 

Okse – Rodfrugter – Madagasker peber - Brændte løg

Variation af okse, Langtids stegt filet og sprød kugle af braiseret bryst hertil bagte rodfrugter, brændte løg og cremet madagaskar peber sauce

 

Sprængt and – Syltet tranebær - Kål - Sauce Calvados

Sprængt andebryst, sauteret kål, syltede tranebær og Calvados sauce

 

 

Dessertter:

 

Lime – Basilikum – Pistacie – Chokolade

Limetærte med pistacie, blød chokolademousse med basilikum

 

Passion – Ananas – Vanilje – Mandler

Vanilje Mousse serveret på sprød mandelbund hertil ananas kompot og passion sorbet

 

 

Som 8 timers all inclusive arrangement incl. velkomstbobler, 3 retters menu, husets hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum, 1 glas dessertvin, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 829,00

 

Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00

 

(maks. 8 timers arrangement, herefter + kr. 2000,00 pr. time samt drikkevarer efter forbrug)

 

Har du andre ønsker til menuen, så kontakt os, og vi finder en løsning.

 

 


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik