April - Juni

 

 

Forretter:

 

Asparges - rogn - creme friche - karse

Grønne asparges med stenbiderrogn, pisket creme fraiche og karse

 

Krebs - friskost - citrus - dild

Krebsesalat rørt med friskost, dild og citrus, anrettet med bitre salater og sprød crouton

 

Hovedretter:

 

Kalv - ramsløg - spinat - bøgehatte

Kalvefilet stegt med ramsløg, serveret med spinattærte med gammelknas og kalvesky med bøgehatte

 

Gris - spidskål - sauce robert - syltet løg

Rosastegt svinemørbrad serveret med grillet spidskål, syltet løg og  mild sauce robert

 

Kartofler efter eget valg til begge hovedretter

 

Desserter:

 

Lime pannacotta - pistacie - jordbær - basilikum

Panna cotta med pistaciekage, jorbærsorbet og friske jordbær vendt med basilikum

 

Rabarber - citron - hvid chokolade - Hasselnødder

Bagte rabarber med citronmazarin, hvid chokoladecreme, rabarber sorbet og ristet hasselnødder i brændt chokolade  

 

 

3 retters menu, pr. pers. kr. 399,00

 

Som 8 timers all inclusive arrangement incl. velkomstbobler, 3 retters menu, husets hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum, 1 glas dessertvin, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 829,00

 

Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00

 

(maks. 8 timers arrangement, herefter + kr. 2000,00 pr. time samt drikkevarer efter forbrug)

 

Har du andre ønsker til menuen, så kontakt os, og vi finder en løsning.

Alle priser er med forbehold for uforudsete hændelser, pristalsreguleringer m.m.

 

 

Underpunkter til Selskaber



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 20 10) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik