Eventyrbuffet

(min. 20 personer)

Buffeten kan benyttes både til frokost og aften

 

3 i én forret anrettet på tallerken

Marineret kæmperejer med urteaioli og tangsalat

Unghaneterrin med sprød serrano og romesco sauce

Røget dyrekølle med syltet bøgehat og peberrodsskum

 

Hovedret på buffet

Dagens fangst i sprød panering med citroncreme

Vores porchetta, rullet ribbensteg med soltørret tomat og krydderurter

Langtids stegt kalvefilet stegt med hvidløg og timian

Let pebersauce tilsmagt med dijon

Små ristede kartofler

Bagt kartoffelterrin 

Årstidens lune grønsager

Bagt blomkål med pesto, babyspinat og saltede mandler

Små salater med melon, syltede rødløg og feta

 

Dessert og ost på buffet

Oste fra nær og fjern med sprødt, kompot og nødder

Jordbær Panna cotta og brændt hvid chokolade

Nøddekage med limecurd og italiensk marengs

 

*  *  *

Buffet pr. pers. kr. 389,00

*  *  *

 

Som 8 timers all inclusive arrangement

med velkomstbobler, buffet, husets hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 829,00

 

Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00

Alle priser er med forbehold for uforudsete hændelser

 

 

 

 

 

Underpunkter til Selskaber



Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik