Eventyrbuffet

 

3 i én forret - serveres på tallerken

Soya marineret laks bagt med sesam hertil urteaioli og tang

Unghaneterrin med sprød serrano og romesco sauce

Røget dyrekølle med syltet bøgehat og peberrodsskum

Brød og smør

 

Hovedrets buffet

Kylling på ben sauté chasseur i sauce med cognac, kørvel og persille

Vores porchetta, rullet ribbenssteg med soltørret tomat og krydderurter

Langtids stegt kalve filet med knust rosenpeber hertil cremet kalvepebersauce

Små ristede kartofler

Bagt kartoffelterrin 

Årstidens lune grønsager

Spidskålssalat med appelsiner, æbler, saltede græskarkerner og æbleeddike

Små salater med melon, syltede rødløg og feta

 

Dessert og ost på buffet

2 slags ost med sprødt, kompot og nødder

Lys og mørk chokolade mousse i skøn forening med sprød lakrids

Tærte med appelsin mazarin og nøddekaramel hertil limecreme

 

Pr. pers. kr. 399,00

 

Buffeten fåes også som 8 timers fastpris arrangement

incl. velkomstglas, husets hvid- og rødvin, øl og vand ad libitum, kaffe/te og natmad

pr. pers. kr. 799,00

 

 

 

 


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik