De klassiske retter

 

Forretter

Tarteletter med høns i asparges

Lakseroulade fyldt med rødspætte souffle og spinat, serveret på salat og med dilddressing, brød og smør

Lille stjerneskud med dampet og stegt fiskefilet, serveret med rejer og fyldig dressing

Parmaskinke på melonsalsa, hertil portvinssky, brød og smør

 

 

Hovedretter (serveres 2 gange)

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt og sødt, grønne bønner, brunede og hvide kartofler samt vildtsauce

Braisseret kalvespidsbryst hertil fyldt tomat med flødepeberrod, sæsonens friske grønt, tyttebær og surt, hvide kartofler samt cremet peberrodssauce

Helstegt oksefilet med sæsonens grønt, bagt tomat, sauce Bordelaice og pom. rissolés

Coq au vin blanc med sauté af perleløg, svampe og bacon, selleri timbale med urter, kartoffel Duchess samt fyldig hvidvins sauce

 

 

Desserter

Hjemmelavet islagkage på brownie bund, serveret på passions coulis med chokolade gitter

Hindbær- og hvid chokolademousse i forening med sprød lakrids og sæsonens bær

Fyldig Fransk chokoladekage med vanilje parfait og skovbær coulis

Pære Bella Helene- pocheret pære med vanilje is og chokoladesauce

 

 

Vælg 3 retter pr. pers. kr. 345,00

 

Fastprisarrangement (5 timer)

 incl. husets velkomstglas, 3 retters menu, øl, vand og husets vin ad libitum

under middagen samt 1 glas dessertvin, isvand, kaffe/te med sødt, pr. pers. kr. 575,00

 

 

  

Natmad (+ kr. 75,00)

Frikadeller med kold kartoffelsalat, rødbeder og rugbrød         

Lille pølsebord med forskellige pølser, paté, div. tilbehør samt brød og smør

Hjemmelavet aspargessuppe med kødboller og brød

(ved tilkøb af natmad forlænges arrangementet til 7 timer efter aftale)

 


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik