Sæson buffet
april - juli
(min. 20 personer)
Buffeten kan benyttes både til frokost og aften
Sprød tigerreje med ramsløgs aioli og tangsalat
Laksesalat med syltet fennikel og sprød rug
Kyllingesouffle i små salater med asparges og urtevinaigrette
Dagens fisk en papilotte med dild og citron
Let sprængt svinemørbrad stegt med honning og sesam
Hanger steak stegt med hvidløg og timian
Små kartofler stegt med pesto og langtidsbagt cherry tomat
Ratatouille og forårets grøntsager
Spæde grønne salater med melon, jordbær og ristede kerner
Madbrød og smør
Ostebræt med oliven og sprødt
Jordbær panna cotta og lakridsknas
Citronmazarin med hvid chokolade og syltet rabarber med peber
* * *
Pris pr. pers. kr. 369,00
* * *
Som 8 timers all inclusive arrangement
med velkomstbobler, buffet, husets hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum, kaffe/te med sødt og natmad, pr. pers. kr. 799,00
Vegetar / veganermenu, glutenfri menu m.m. er selvfølgelig muligt. Der må beregnes et tillæg pr. pers. fra kr. 50,00
Alle priser er med forbehold for uforudsete hændelser og prisstigninger
Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik