Sæsonmenu – vælg én forret, én hovedret og én dessert

 

April-juni

Grillede kammuslinger med grøn mayonnaise og gratinerede jomfruhummer med mangosalsa

Sesamstegt laks med urter i julienne og let citrus creme

*

Filet af ungkvæg med grønne asparges med gremolata, rødvinsglaserede nye løg, små ristede kartofler og kryddersky

Perlehønebryst fyldt med krydderurtefars, hertil spæde mini gulerødder, nye kartofler vendt med urter, samt cremet og fyldig hvidvins sauce

*

Variation af jordbær med mazarin med jordbærmousse, jordbær coulis, serveret med jordbær parfait og friske jordbær

Hvid chokolade brownie med skovbær mousse, lemon curd og karamel

 

 

 

Juli-september

Skaldyrsmousse serveret med hummercreme, dildolie og citrus caviar

Dampet rødtunge med porrecreme, ørredrogn og porrefrit

*

Svampeindbagt oksemørbrad serveret med kartoffeltårn, fyldig portvins sauce, sauteret sommerkål med sprød parmaskinke og smørdampede gulerødder

Braisseret gourmetgris med bagt selleri, sauteret brombær og svampe, hertil duchess med rygeost samt braisseresky

*

Intens chokolade kage med brombærmousse og appelsinsorbet samt nøddecrunch

Rabarbersuppe med jordbær og vaniljeis

 

 

 

 

Oktober-februar

Cremet kartoffelsuppe med torsk, sprød parmaskinke og rødbedeskum

Svinekæbe terrin med syltede æbler på tranebær- peberrod creme samt sprød hvede

*

Sprængt andebryst med let peberrodssauce, haricot verts, glaseret rodfrugter og pom. rissolés

Duet af krondyrfilet og kølle, serveret med ristede svampe, æble- og selleri med timian og honning samt svampesauce og pommes rissoles

*

Vaniljefromage med krokant, appelsinmarineret brombær, appelsinsorbet

Citronkage med hvid chokolademousse og saltkaramel, hertil sprød tuille og hindbær sorbet

 

 

Januar-marts

 

Røget laksetartar med kapers og rødløg på citrus dressing og tang

Unghane terrin med urter på ærtepuré, hertil chilisyltet abrikos og sprød hvede

*

Helstegt oksefilet med sprøde skorzonerrødder og ovnbagte rodfrugter, kartoffeltimbale og rødvinssauce

Braisseret kalvespidsbryst med med pommes Anna med gulerod, smørdampet rosenkål og sauteret vinterkål med honning, hertil cremet braisseresky

*

Æble tærte med mazarin, kanel og nødder, hertil vanilje is og syltede bær

Letfrossen nougat terrin med passions sorbet og hindbær coulis

* * *

3 retter kr. 399,00

*

Som fastprisarrangement med velkomstbobler, 3 retters menu, øl, vand og husets vine ad libitum,

isvand, kaffe/ te og sødt samt natmad, kr. 799,00

 (maks. 8 timers arrangement, herefter + kr. 2000,00 pr. time samt drikkevarer efter forbrug)

 


Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik