Torsdagsherrer - Sæson 2024

d. 02-04-2024

Kære alle HERRER i Odense Eventyr Golf

Snart skydes den næste sæson TORSDAGSHERRER i gang! Som nyt medlem i Eventyr Golf eller nyligt gående fra kanin til fuldbyrdet medlem under HCP 36, så har du måske en interesse i vores klub. Så her kommer lidt info:

 

HVAD ER TORSDAGSHERRER

Vi er en klub-i-klubben bestående af ligesindede golfspillere som gerne vil deltage i en hyggelig gennemgående golfturnering hvor man både sætter det sociale i højsædet samtidig med at man spiller om en masse lækre præmier.
Torsdagsherrer foregår hele den aktive sæson hver torsdag. Hver 5. torsdag afholdes en præmieoverrækkelse over foregående serie oppe i restauranten.

 

HVORNÅR PÅ DAGEN SPILLES TORSDAGSHERRER?

Hver torsdag kan man deltage i torsdagsherrer. Enten booker man en tid mellem 07-14 eller igen fra 17. Mellem 14-17 er der boldrende, hvilket vil sige at man danner grupper og går ud efter boldrende princip.

 

JEG ER NY I KLUBBEN OG SPILLER IKKE MED NOGEN FAST?

Vil du gerne deltage i Torsdagsherrer men har ikke lige nogen at spille med? Så kan du enten booke dig på en bold torsdag inden kl. 14, eller også møde op ude på putting green fra kl. 14. Her vil der være folk som du kan koble dig på. Alle Torsdagsherrer spillere er forpligtet til at fylde bolden op, og tage dem med der står og venter på at komme ud. Vi har alle sammen været nye, så vi har åbne arme!

 

HVA' KOSTERÅRRN??

Man kan betale pr gang 50kr for at deltage i den enkelte match. Eller også kan man betale 750kr for et sæsonkort, og dermed spare 500kr.

 

VAR DET VIRKELIG ALT?

Selvfølgelig ikke! Udover en masse fede præmier og godt golfspil på Eventyrgolf, så arrangeres der herreture, afslutningsfester og andre hyggelige tiltag!

 

OK SÅ! HVORNÅR KAN JEG VÆRE MED?

Sæsonen starter Torsdag den 4. april, og fortsætter indtil oktober.

 

JEG HAR FLERE SPØRGSMÅL!

Tøv ikke med at skrive til mig eller andre i torsdagsherrer bestyrelsen, som er tagget i opslaget. Du er også velkommen til at gå ind og blive medlem af vores egen side på Facebook her:
https://www.facebook.com/groups/1746491858996029/
Kig også på eventyrgolfs hjemmeside hvor der står mere om gruppen også: https://www.eventyrgolf.dk/dk/medlem/torsdagsherrer-79/
Så er der kun tilbage at sige GOD SÆSON!


FOooooorre
Torsdagsherrer - BestyrelsenAndre nyheder fra torsdagsherrer


Årets herretur - Sønderjyllands golfklub!

21-03-2024
Læs mere >

Generalforsamling 21. marts 2024

06-03-2024
Læs mere >

Underpunkter til TorsdagsherrerOdense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 (Restaurant: 6565 2010) - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik