Velkommen til Herresæsonen 2018!

d. 12-03-2018

Så er vi igen klar til at tage fat på en fantastisk golfsæson i Torsdagsherrernes regi. Sidste sæson deltog over 200 forskellige golfere i vores matcher henover sæsonens torsdage. Det er vores håb at ligeså mange vil bakke op omkring aktiviteterne i denne sæson.

 

Short Game Match d. 29. marts, kl. 10.00 ( Gunstart)

Som appetitvækker på sæsonen afholder Torsdagsherrerne og OEGC en lille åben 9-hullers match og short game konkurrence. Hensigten med matchen er i et venligt format at sætte fokus på det gode golfspil. Alle klubbens medlemmer er inviteret denne dag.

Matchen afvikles som en gun-start over 9 huller med små konkurrencer indbygget i det korte spil. Der spilles som altid i Torsdagsherre-regi om et par fine præmier sponsoreret af shoppen . På denne dag er der desuden efter matchen lidt mad i Restauranten.

 

Matchkalenderen 2018

Er klar på klubbens hjemmeside og alle matcher er oprettet i Golfbox. Bemærk, at det er ugens sløjfe der spilles hver torsdag.

I kalenderen er der angivet hvilke Matcher der afvikles som Gunstart om eftermiddagen. På disse dage er der begrænsning på hvor sent man kan starte om formiddagen og banen vil være blokeret fra dette tidspunkt.

 

Nyheder 2018

Der er op til den kommende sæson et par ændringer som man skal forholde sig til, ligesom vi vil erindre om de par stykker der trådte i kraft sidste år

 

 1. Tilmelding foregår KUN på Golfbox
  Foretages nu ON-LINE I GOLFBOX, dvs. via Golfbox hjemmefra eller på klubbens Touch-terminaler.
  Vejledning i tilmelding på Touch-terminal kan ses på hjemmesiden og på vejledning ved terminalen hver torsdag. Tilmelding SKAL ske inden Tee-off.
 2. Betaling KUN via Mobile Pay nr. 7162 7559.
  Fee pr. match kr. 35. Sæson-fee kr. 600 (kan også betales via bankoverførsel på konto nr. 2376 – 4388362826).
 3. Række inddeling
  Af hensyn til A-rækken og B-rækkens størrelse har vi besluttet at ændre handicap opdelingen til 12,9/13. Dette gøres for at få 2 nogenlunde lige store rækker.
 4. Markør SKAL spille med i matchen.
  Derfor er det vigtigt at det kan identificeres hvem der har været markør. Der SKAL derfor angives medlems nr. I markørfeltet på scorekortet.
 5. Gunstart om eftermiddagen ved Serieafslutning
  Vi spiller ved serieafslutning Gunstart om eftermiddagen. Tiltaget er iværksat for at skabe en bedre samling omkring serieafslutningen, da vi på denne måde også har mulighed for at lave fælles spisning inden præmieoverrækkelsen.

Torsdag d. 5. april

Torsdagsherrernes Opstartsmatch

Skulle der være nogen, der er i tvivl om hvordan man deltager i matcherne står bestyrelsen altid til rådighed med en forklaring.

Bestyrelsens kontaktinfo kan findes på hjemmesiden, under ” Torsdagsherrer”.

Det er muligt at betale for hele sæsonen. Det koster kr. 600,- som betales den første gang man deltager.

Vi vil for en god ordens skyld gøre opmærksom på retningslinjer for tilmelding og udfyldelse af scorekort, kan findes på hjemmesiden under punktet ” Scorekort Guide”.

Bemærk venligst, at der i år også spilles ”Stableford” - på de dage hvor der spilles fra Tee 64.

Gunstart om eftermiddagen

Der afvikles denne dag Gunstart om eftermiddagen fra kl. 15.00. Derfor skal du tilmelde dig senest kl. 12.00.  Alt andet spil er suspenderet på banen fra kl. 11. Det er derfor muligt at spille med i matchen som normalt indtil kl. 11.00.

Opstartsmatchen er en præmiematch og der er derfor Præmieoverrækkelse allerede på denne aften.

Vi skal i denne forbindelse opfordre til at så mange deltagere som muligt tager sig tid til at kigge forbi i restauranten og spendere en lille halv time på denne seance.

Præmieoverrækkelsen foregår efter matchen ca. kl. 20.30.

 

 

 

 Andre nyheder fra torsdagsherrer


Nyhedsbrev december 2018

06-12-2018
Læs mere >

Gunstart 30. august aflyst

29-08-2018
Læs mere >

Så er torsdagsherrer for alvor startet op!

13-04-2018
Læs mere >

Find os let på facebook, og vær med i vores hyggelige fællesskab.

30-03-2018
Læs mere >

Short Game Match / AFLYST

28-03-2018
Læs mere >

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, information og gode tilbud fra Odense Eventyr Golf

Odense Eventyr Golf - Falen 227 - 5250 Odense SV - Tlf. 6565 2020 - E-mail info@oegc.dk
Privatlivspolitik